2777
2789
عنوان

عید

118 بازدید | 21 پست

سلام

دلم گرفته .

مادرشوهرم انگاری ک عروس نداره، با همه خوش و بش میکنه . جلو من میگه عروس فلانی خیلی خوبه با مادرشوهرش و این حرفا.

من نامزدم.

هروقت مهمونی داره فقط ب نامزدم میگه بهش بگو. ی بار نرفتم ک دفعه بعد مهمونی خودش زنگ زد .

نمیخوام بگم خانم بدی هستا ولی ثبات اخلاقی نداره.

من دوس دارم برم خونه ش ولی نامزدم غیر مستقیم بهم گفته ک مادرم وقتی بهم بگه میتونی بیای خونه مون.

پدرم میگه برو دیدنش. ولی وقتی بهم اینجوری گفتن سرد شدم. 

من بهش بگم بیا بریم بگردیم میگه الان حوصله ندارم کار  دارم بهونه میکنه .

انقد باید بهش بگم تا بیاد ‌.

امروزم منتظر بودم ک بگه برم خونه شون ولی نگفت. نامزدم ساعت ۱ زنگ زده میگه ناهار میای خونه مادربزرگم. گفتم نه.

خب اگه دوست داشتن زودتر میگفتن ن موقع ناهار.

برام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بقیه اگه کاری براش کنند تشکر میکنه ولی از من زیاد نه.

از حرفاش متوجه شدم  خودش وقتی عروس شده بوده سختی کشیده. انگاری داره برا من تلافی میکنه.

من متعادل رفت و آمد میکنم ولی بعد مهمونی مامانم ، ن بهم زنگ زد ن دیگه مامانمو دعوت کرد. مامانم میگه رفتارش سنگین شده. 

انقد دارم خودخوری میکنم کلافه شدم. 

برام دعا کنید
خواهرشوهر من عقده امروز براش عیدی میبذن مال منو گفتن فردا میارن مادرشوهرم با پرویی تل زده میگه بیا ا ...

تبعیض خیلی بده.

😢😢😢😢😢😢😢

عیده مثلا .‌ولی حالم بده. 

مامانم گفت برات عیدی میارن ؟ گفتم ن.

چندوقته نامزدی؟

برام دعا کنید
تبعیض خیلی بده. 😢😢😢😢😢😢😢 عیده مثلا .‌ولی حالم بده.  مامانم گفت برات عیدی میارن ؟ گفتم ...

9 ماهه تموم مناسبتارو نامزدم خودش خریده اونا فقط تشریف فرما شدن الانم که فکر دختر خودشونن مال منو انداختن فردا خیلی وقتا پشیمون شدم از این ازدواج باعث شدن کلی با شوهرم دعوام بشه خستم

9 ماهه تموم مناسبتارو نامزدم خودش خریده اونا فقط تشریف فرما شدن الانم که فکر دختر خودشونن مال منو ان ...

برا منم همینجوره. خودش میخره.

دلم مونده ک مادرش ی کادو برام بیاره.

برام دعا کنید
برا منم همینجوره. خودش میخره. دلم مونده ک مادرش ی کادو برام بیاره.

به نظر من که باید میگفتی برات عیدی بیارن امروز من که دیدم امروز نیاوردن گذاشتن فردا قهر کردم مادرشوهرمم گفت امشب برم اونجا برا دخترش عیدی میبرن من نمیخوام برم واقعا فکر میکنن ادم پوست کلفته

به نظر من که باید میگفتی برات عیدی بیارن امروز من که دیدم امروز نیاوردن گذاشتن فردا قهر کردم مادرشوه ...

اینجوری ارزشم میاد پایین. 

بابام خیلی بهم سفارش کرده برا این چیزای پیش پاافتاده چیزی نگم. میگه هرچی میخوای فقط ب خودم بگو.

اگه خانواده همسرت بخوان خودشون میارن ن اینکه بهشون بگی.

بهم گفته اگه متوجه بشم به زبان اومدی برا عیدی ، ناراحت میشم

برام دعا کنید