2777
2789
عنوان

خانومای باردار و با تجربه بیاین

106 بازدید | 11 پست

خانوما پایان ماه سوم بارداری اندازه شکم چقدر میشه؟ برای لباس مجلسی میخوام. باید لباس بارداری پوشید یا معمولی؟؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با اینکه توپولم هستم شکمم یه ذره بزرگ شده.من همون لباس مجلسیای قبلیمو میپوشم واسع عروسی فامیلمون

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
اگه شکم اولته در نمیاد

نه دومیه. ولی سر اولی یه ذره شکم داشتم. چون خودم لاغر بودم، شکمم توی ذوق میخورد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه دومیه. ولی سر اولی یه ذره شکم داشتم. چون خودم لاغر بودم، شکمم توی ذوق میخورد

اتفاقا  لاغرا دیرتر شکم درمیارن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من با اینکه توپولم هستم شکمم یه ذره بزرگ شده.من همون لباس مجلسیای قبلیمو میپوشم واسع عروسی فامیلمون

چند ماهته عزیزم؟

چند ماهته عزیزم؟

تو ماه سومم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜