2777
2789
کوتاه میام ولی یه جایی اون شروع میکنه منم دیگه نمیتونم ولی باید بیشتر روی خودم کار کنم 

گلم میدونم سخته.ولی باید بتونی.زنا خیلی سر سختر از این چیزان.اگه بخوان هر چیزیو به راحتی حل میکنن

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بدجنس نیستم تا میام ی حرفی بزنم صددد بار زیر رو میکنم ک کسی دلش نشکنه بعد جاریت چجوری ‌ ...

خیلی خیلی هیچز نگین از جاریم خیلی بد من یه چیزی میگم شما یه چیزی میشنوین 

عزیزم به کوری چشمشون خصوصا جاریت حسابی به خودت برسو و با شوهرت خوب باش بزار بترکن.حواست به زندگیت باشه خصوصا الان که یه بچه داری.سر این چیزای الکی خودتو داغون نکن.رفت و امدتم کم و کمتر کن.به شوهرتم احترام بزار

خدایا شکرت
جاریم نیومد با خانواده شوهرم در میون گذاشتم البته خیلی دیر که اونا شاید واکنشی نشون بدن که هیچ کاری ...

خو خ واضح ک جاریت  بدجنسی میکنه ک  امان از حسادددتتتتت ببین تا کار خودشو کرده بدو بدو قطع رابطه کرده و خودشو تو دل خانواده شوهرت جا کرده اگر خانواده شوهرت بد باشتد پس چرا همین جاریتون اول همه باشون قطع رابطه نکرد و باشون خوب شده 

پس ببین جاریت دروغ گفته بیخودی سر حرف جاریت زندگیتو بهم ریختی ؟؟؟؟  کاشکی رو در رو میکردی  ...

شاید بعصی حرفاش دروغ بود مثل این مورد که کادو نمیخرن ولی خیلی حرفای دیگه هم گفته بودن که اون مکان و اون زمان بوده ولی من یادم نمیاد تنشی ایجاد شده باشه ولی اونا میگفتن ایجاد شده 

کلا سردرگم شدم دیگه نمیتونم بخندم حسرت گذشته رو میخورم به کار خونه نمیتونم برسم 

ب قول دوسمون تا لج جاریتم ک شده زندگیتو بساز تو چقدر مادرتو دوست داری ؟؟؟ شوهرتم همون قدر  هر چقدر بگی مادرت بدجنسه یا بده تو کتش نمیره فقط از تو بیشتر بدش میاد

اول به یه روانپزشک مراجعه کن تا افسردگیت کامل خوب شه 

بعد فضا رو تغییر بده فضای خودت خونه  همه چی رو شاد تر کن بهت انرژی بده یواش یواش محبت بیار تو کار اول تو عملکرد  بعد تو حرف 

اگرم تونستی دلتو صاف کنی تو ظاهر یکی دوبار خانواده همسرتو تحویل بگیر نه قدری که اذیت بشی فقط به قدری که زندگیتو اروم کنی مثلا یه بار شام دعوتشون کن لازمم نیست خیلی باهاشون گرم بگیری فقط قیافه نیا

بعدم ولشون کن زمان میبره اما همسرت یواش یواش جذب خونه میشه دوباره 

شاید بعصی حرفاش دروغ بود مثل این مورد که کادو نمیخرن ولی خیلی حرفای دیگه هم گفته بودن که اون مکان و ...

خو شاید ی خاطره دیگه گفتن در مورد اون زمان مکان این یکم تغیر داده

یا اصلا گفته باشند بزار بگند مهم خودتو شوهرتی بگند تا خسته بشند من انقدر مادر شوهرم تیکه میندازه بعضی وقتا جواب سلام نمیده من اصلااا واسم مهم نیس و باش حرف میزنم کلا کار خودمو میکنم

کلا سردرگم شدم دیگه نمیتونم بخندم حسرت گذشته رو میخورم به کار خونه نمیتونم برسم 

بی خیال بابا.بخور و بگرد.جوونیتو هدر نده.من که الان ۳ ساله خونواده شوهرم بعد اون قضیه خونم نیومدن خدارو شکر.منم عید به عید نیم ساعت سنگین میرم میشینم میام.تازه یه وقتایی با خودم میگم دست جاریم درد نکنه بینمونو بهم زد.چی بود هر وقت میرفتم خونشون بشور و بپز.همش تیکه و متلک مینداختن.میومدیم خونه هم همش دعوا .راحت شدم.الانم مادر جاریم دو تا سرطان گرفته سرش گرمه.

خدایا شکرت
خو شاید ی خاطره دیگه گفتن در مورد اون زمان مکان این یکم تغیر داده یا اصلا گفته باشند بزار بگند مهم ...

چقدر خوبه اینطوری چون خودم خیلی ادم احساساتی هستم و زود غصه میخورم خیلی ضربه خوردم 

اخه شوهرم اصلا کلا بی خیال و مثل قبل رفت و امد داره 

خوب بره.مگه جای بدی میره.خونه مادرشه.شوهر منم هر هفته میره بهشون سر میزنه براشون خرید میکنه.اشکالی نداره

خدایا شکرت