2777
2789
عنوان

حاجتمندا بیاین ی پیشنهاد عااالی دارم براتون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ني ني سالم باشه

ماشينمونو بتونيم دوباره بخريم

مشكلات ماليمون حل بشه

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

ان شاءالله همه ی مستأجرا خونه دار بشن،

ان شاءالله همه ی دخترا و پسرایی ک در آستانه ی ازدواج هستن ،کاراشون روبراه بشه.

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

دعا کنید منم تو ازمون استخدامی قبول شم خیلی دارم اذیت میشم از کار فعلیم. و بی برنامگی توی زندگیمِ.التماس دعا

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

خدا جونم تو رو ب حق فاطمه ی زهرا همه ی بیماران رو شفا بده.مشکلات مالی همه مردم رو برطرف کن و رزق حلال نصیب همه ما بفرما.

از دیشب تاحالا هنوز نخوابیدم.از بس اتفاقای عجیب غریب افتاده واسمون.فعلا حاجتم اینه که خوابم بگیره بخوابم😐😐😐

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
از دیشب تاحالا هنوز نخوابیدم.از بس اتفاقای عجیب غریب افتاده واسمون.فعلا حاجتم اینه که خوابم بگیره بخ ...

عزیز دلم.

خیلی ممنون عزیزه دلم انشالله حاجت روا شی🙏✌

یه زندگی عالی میخوام با کلی آرامش و سلامت ذهنی

و سلامتی خانواده🙏💕✋

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
مرررررررسی دعاکنیدواسم کنارشوهرم خوشبخت باشیم تاآخرعمر واینکه من امسال کنکوررشته مامایی قبول شم

ب حق این روز عزیز ب حاجتهای  دلتون برسید.ان شاءالله خوشبخت بشی گلم. 

ایشالابه حق خودخداازته دلم ازخدامیخام هرکس درارزوی مادرشدنه همین ماه دامنش سبزبشه.واسه خودمم ایشالاخدارزق وروزیمونوزیادکنه و۱نی نی موفرفری خوشگل وسالم بده بهمون که شوهرم ازته دل بخنده

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰