2777
2789
عنوان

حاجتمندا بیاین ی پیشنهاد عااالی دارم براتون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 92 پست
ایشالابه حق خودخداازته دلم ازخدامیخام هرکس درارزوی مادرشدنه همین ماه دامنش سبزبشه.واسه خودمم ایشالاخ ...

خدا رو قسم میدم ب حق خوبان درگاهش،همه ی کسانی ک در آرزوی داشتن فرزند هستن،بزودی طعم مادری رو بچشن.

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم خیلی محتاج دعاتونم و دلشکسته،دعا کتید مشکل شوهرم زودتر ختم بع خیر بشه،

امیدوارم خداوند مشکل همه رو برطرف کنه مشکل همسر شما هم ختم بخیر بشه.

خدا رو قسم میدم ب حق خوبان درگاهش،همه ی کسانی ک در آرزوی داشتن فرزند هستن،بزودی طعم مادری رو بچشن. ...

مرسی گلم ایشالاشمام حاجت روابشی

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

خدایا تو رو ب حق بی بی زینب،ب دل شکسته ی دوستانم نظری کن و حاجت دل همه رو بده.خدایا ب دوستانم آرامشی از جنس خودت عطا کن.

جور شدن پول عملم😞❤️

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
جور شدن پول عملم😞❤️

انشاءالله ب حق محمد و آل محمد پول عملتون هر چه زودتر جور بشه.با آرزوی سلامتی برای همه ی بیماران.

ان شالله همتون به خواسته هاتون برسین  واسه منم دعا کنین ازدواج کنم مامان بابام از دستم راحت شن ...

ان شاءالله زودتر ازدواج کنی و خوشبخت بشی با ی مرد همه چیز تموم.ان شاءالله خدا دل پدر و مادرتو شاد کنه.