2777
2789
عنوان

امشب عيد همهههههههه هست.عيدتون مبارك.از خدا چى مى خواييد عيدى؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 74 پست
دعاى منم هست.عزيزم دخترتون چند ساله هستن؟دختر من شش سالشه.

هفت ساله. خدا جون یه داداس به دخترگل سما یه داداسم به دختر من بده آاااااااامین

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚
اميدوارم بهترين راه جلوتون باز بشه.

انشالا خیلی ممنون

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از ته قلبم از خدا مبخوام که اعتقادات همسرمو برگردونه . خیلی براش مهم بود ولی بشدت از مسایل اعتقا ...

خيلى سخته مى دونم .اگه مى تونيد رفت وآمد با فاميل يا دوستان بى اعتقاد رو قطع كنيد و با افرادى كه ازين لحاظ محكم تر هستند و همسرتون هم دوسشون دارن بيشتر وقت بگذرونيد.

دلم میخواد دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم و برم تهران درس بخونم ااای خداااا اگه بشه چقدر عالی می ...

انشاءلله همه دعاهاتون مستجاب بشه .همه دعاهاى همه دوستان.مخصوصا اون آخرى رو براى همه آرزومندان مى خوام به ويژه در جوانى.بسيار شيرينه مثل يك رويا.

انشاءلله همه دعاهاتون مستجاب بشه .همه دعاهاى همه دوستان.مخصوصا اون آخرى رو براى همه آرزومندان مى خوا ...

انشاالله انشاالله الهی آمین🙏

شما رفتید مکه؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
انشاالله انشاالله الهی آمین🙏 شما رفتید مکه؟؟؟ 

بله عزيزم سال گذشته طى يك اتفاق بسيار عجيبى سفر حج نصيبم شد.وخدا بين همه زائرين خوبش من گنه كار رو راه داد.فك كنم خيلى نياز داشتم .ولى معتقدم خيليا كه امكانش رو ندارند با دلشون از راه دور خيلى بهتر زيارت مى كنند.امسال كه حاجى ها آماده ميشن،دلم غوغا ميشه.واى خدا.

خدا نكنه.عزيزم.چرا چى شده؟ معصومين به ما ياد دادندهيچ وقت همچين چيزى از خدا نخواهيم.

چون دلم میخواد آرامش پيدا کنم،دلیلی نمی بینم ک ادامه بدم

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
بله عزيزم سال گذشته طى يك اتفاق بسيار عجيبى سفر حج نصيبم شد.وخدا بين همه زائرين خوبش من گنه كار رو ر ...

عزیزمممم خوش به سعادتت. 

یعنی یهویی رفتی قبلش اسم ننوشته بودی؟؟؟ 

اگه میتونی یه روز خاطره سفرت رو برام بگو. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزمممم خوش به سعادتت.  یعنی یهویی رفتی قبلش اسم ننوشته بودی؟؟؟  اگه میتونی یه روز خاطر ...

نه از قبل ثبت نامى نداشتم.اصلا هم پولى نداشتم تا دقيقا اول ماه رمضون سال پيش كه ناگهان يه پولى قرضى برام جور شد رفتم.خدا رو هزاران بتر شكر.هنوزم فك مى كنم خواب بودم.چشم حتما.

چون دلم میخواد آرامش پيدا کنم،دلیلی نمی بینم ک ادامه بدم

مطمئن باشيد آرامش ،در راضى بودن به رضاى خداست.خدا هم الان زنده بودنوزندگى رو براتون پسنديده.پس براى مشكلاتى كه داريد تلاش كنيد واز خودش كمك بخواهيد نه اينكه شونه خالى كنيد.اگه دوس داشتين با ما درد دل كنيد.