2777
2789
عنوان

شما بودين چيكار ميكردين؟!!!

146 بازدید | 6 پست

چند روز پيش پارچه گرفتم دادم خياط برام لباس دوخته ،بعد لباسو دادم به يه نفر برام منجوق و نگين بزنه ،بعد زنگ زدم كه تحويلش بگيرم ،خانومه اول گفت لباستو اماده ميكنم بعدش ميگه يه چيزي بگم ،گفتم چي؟!ميگه كه بچه م چسب ريخته رو لباست لباست خراب شده بعد خودم رفتم از پارچه ت خريدم دادم دوختن برات 😳الانم دارم اماده ش ميكنم ،حالا منم كلي نگرانش شدم گفتم اي خدا من راضي نبودم تو ضرر بيفتي ،هيچي خلاصه امروز رفتم تحويلش بگيرم اومدم خونه ميبينم كه لباسي كه برام دوخته هم ايراد داره هم اينكه كوتاهه برام ,وقتي بهش گفتم ميگه نه بابا امكان نداره من دقيقا مث لباست اندازه زدم ،بايد همون اول ميگفت كه من ميرفتم دقيق اندازه ميزد،اخرسر گفت لباسو بهم پس بده من پولتو پس ميدم،منم لباسو بهش پس دادم ،واقعا من تقصيري نداشتم كه اين وسط ضرر كنم تازه من فردا كه ميرم عيد ديدني به هواي اون لباس هيچي ندارم بپوشم 😞شما بودين چيكار ميكردين واقعا خودتونو بزارين جاي من 

بازم افرين ك ادبت و نگه داشتي و عصبي نشدي 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم افرين ك ادبت و نگه داشتي و عصبي نشدي 

باور كن يه كلمه م چيزي نگفتم ،ميگف كه من حق دست و پول نگينارو ازت نميگيرم 😳١٠٠تومن پارچه هيچي،اخر سرم كلي ازش پرسيدم راضي هستي؟همش از غروب ميگم خدايا حروم نباشه 

سهل انگاری از ایشون بوده که گذاشته جلو دست بچه.پول پارچه و دوخت چقدر شده بود؟

دقيقا مقصر خودش بود ،درصورتيكه من بار اول كه گفت پارچه رو گرفتم دوباره دوختم هيچي نگفتم هرچند كه خياط خودم كجا دوخت اون كجا ،پارچه ١٠٠تومن دوختش چيزي نبود ١٠تومن ،اما خب هزينه كار خودش١٣٠ميشد ،تازه اخر سر پر رو پررو ميگه جهنم پارچه رو برام پس بفرست 😳خودمو زدم به نشنيدن 😐

دقيقا مقصر خودش بود ،درصورتيكه من بار اول كه گفت پارچه رو گرفتم دوباره دوختم هيچي نگفتم هرچند كه خيا ...

پول دوخت ۱۰ تومن؟؟؟

وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸