2777
2789
عنوان

امشب بدترین شب زندگیم بود خدابه داداونای که بچه از دست دادن برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 67 پست

من زایمان زودرس کردم الانم بعده گذشت ۴ ماه از اون زمان، هنوزم چهره معصومانه اش یادمه

هنوزم یادم میافته جیگرم میسوزه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

حتما ببرش دکتر

چون بعد از بعضی از ضربه های شدید به سر دکتر میگه نباید بچه اون شب اصلا بخوابه باید به زور بیدار نگهش داشت چون خدای نکرده خطر رفتن به کما داره

حتما بادکتر مشورت کن

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر چون بعد از بعضی از ضربه های شدید به سر دکتر میگه نباید بچه اون شب اصلا بخوابه باید ب ...

یاخدا اینطور نگو الان دق میکنم خود دکترگفت مشکلی نیست

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
اونا بیشتر تجربه دارن درضمن هم بابام رفت پیش دکترهم خودم بادکترحرف زدم

وا بخدا خیلی ریلکسی صحبت چیه از سر بچت باید عکس گرفته بشه دخترعموم ۱۰ سالش بود سرش آب اورد نمیخام بترسونمت ولی انقد خوش بین بودن خوب نیس

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

حالا اگه ننه من بود با شلنگ سیاه و کبودم میکرد

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
حتما ببرش دکتر چون بعد از بعضی از ضربه های شدید به سر دکتر میگه نباید بچه اون شب اصلا بخوابه باید ب ...

دقیقا نباید بخوابه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دخترم ماشاالله خیلی نازه فکرکنم امروز نظرش کردن 

استفراغ خیلی بده،پاشو ببر دختر سریع دکتر عکس بگیر از سرش

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
من زایمان زودرس کردم الانم بعده گذشت ۴ ماه از اون زمان، هنوزم چهره معصومانه اش یادمه هنوزم یادم میا ...

خدا به دادت برسه جات توبهشته اون دنیا شفاعتتو میکنه مطمئن باش اشکم سرازیرشد

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

برادرشوهر و پدر شوهر منم تو دریا غرق شدن برادرشوهرم اونموقع ۱۴ سالش بود الانم که الانِ مادرشوهرم یادش میوفته گریه میکنه اونقدری که واسه اون میسوزه واسه پدرشوهرم نمیسوزه لطفا برای شادی روحشون یه صلوات مهمونشون کنید خدا بچه هاتون رو حفظ کنه ان شالله

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

واي منم يه حادثه تلخ دارم 

پسرم ٨ سالشه داشت تو پارك بازي ميكرد با وسايل ورزشي يكي از دوستاش هم اهرم صندلي رو بالا و پايين ميكرد يهو ديدم اومد گفت مامان دستم زخم شده نگاه كردم ديدم همه جا خوبيه يكي از انگشتاش از بغل ناخن تصفه بريده بود و آويزون به يه بند وصل بود واي با شوهرم انقدر هل شديدم انقدر گريه كردم بچم ميگفت مامان من ميميرم انقدر گريه ميكني ؟؟

گفتم نه عزيزم گفت پس خواهشا انقدر گريه نكن نه تا ديگه انگشت دارم 

خلاصه دكترا هم هي تا اميدم ميكردن كه شايد جوش نخوره و ...

بلاخره بيهوشش كردن و بخيه زدن بعد ٤٠ روز خدا روشكر جوش خورد 

هيچ وقت اون شب رو فراموش نميكنم تا خود صبح گريه كردم 

خدا همه بچه ها رو حفظ كنه آدم طاقت ندارن يه تار مو ازشون كم شه