2777
2789
عنوان

نظرخواهی برای اسم🙋

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی گفتم گلم باشمانبودم از بس این حرفاروشنیده بودم یهو بهم فشاراومد    

عزیزم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

رامین

راستین

یاسمین

نورا

نهال

نیلا

نوشین

شیرین

راشین

رژین

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بیشمار جان انگار نفس فارسیه 😂😂😂

پس تنفس چیه این وسط؟ تفعل

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
واقعامتاسفم ک باید برا اسم های عربی ب این واون ج پس بدیم عربی یافارسی دوسداشته گذاشته یایاسین ک اسم ...

اسم یاسین فوق العاده اس.هزار بارم قرار باشه ب عقب برگردم همین اسمو انتخاب میکنم حدیثی ازپیامبر شنیدم میگفت هرکسی ک اسم یکی از پسرهاشو از اسمای من نذاره ب من جفا کرده خیلی فکرمو مشغول کرد.تااینکه تو قران یاسینو دیدم تو نت زدم برای تحقیق دیدم لقب پیامبره و معنی اش خیلی خیلی برام دلنشین بود.یعنی کسی ک اونقدر پاکه ک شنوای وحی الهی شده

یاسین و نفس
بیشمار جان انگار نفس فارسیه 😂😂😂 پس تنفس چیه این وسط؟ تفعل

نه بابا عربیه عزیزم این سایت ها الکی ان اصلا معتبر نیست...معادل فارسی نفس دم هست... دم وباز دم🙄.تو  فرهنگ لغت فارسی هست..نفس همون تنفسه بر وزن تفعل

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است.                      من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.
نه بابا عربیه عزیزم این سایت ها الکی ان اصلا معتبر نیست...معادل فارسی نفس دم هست... دم وباز دم🙄.تو ...

شااااید ولی خب دلیل انتخاب من معنی اش بود وحس خوبی ک بهم میداد

یاسین و نفس