2777
2789
عنوان

آخ دلم گرفته چقد

343 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبه نی نی سایت هست که درد دل کنم دلم خیلی گرفته .فردا عیده همه میرن خونه بزرگتراشون مادرشوهرم از شهر دور زنگ زده میگه فردا عیده بیاین ولی مامانم دو قدم فاصلمونه اصلا یه تعارف نکرد که بریم خونشون .منم شوهرم جوریه بدون دعوت جایی نمیره .الانم شوهرم میگه چرا بابات اینا نگفتن فردا بیاین مثلا عیده ها☹منم گفتم اونا زیاد حوصله مهمون ندارن شوهرم گفت تو بچشونی مهمون که نیستی .خیلی خجالت کشیدم .حالم گرفت .مامان و بابام خیلی خوبن خدا سایشونو از سرم کم نکنه خیلی کمک حالمون هستن ولی مامانم اصلا حوصله نداره زیاد 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به شوهرت باید میگفتی.  خونه پدر مادر که دیگه دعوت نمیخواد که بعدشم عیده شما باید دیدن بزرگترا برید

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
عه وااا عیده دیگه شما باید خوتون برین عید دیدنی ن اینکه دعوتتون کنن بیاین عید دیدینی خونمون

خب بعد ازظهر میریم ولی نمیشه سرخود واسه ناهار بریم که

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

توام میگفتی لابد کار داشته.

حالا که میریم پیش مادر تو کلی خوش میگذره. 

دلمم براش تنگ شده لابد اونم چشم انتظار همین عید بود. لابد مامانم فکر کرده دیگه میریم اونجا بهمون چیزی نگفته و چقدرم خوب.

ولش کن این مسائل ارزش نداره که روحیه تو خراب بشه.

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
توام میگفتی لابد کار داشته. حالا که میریم پیش مادر تو کلی خوش میگذره.  دلمم براش تنگ شده لابد ...

اونا دورن نمیشه بریم .حالا باید فردا رو یه جور برنامه بریزم که بهمون خوش بگذره

كار بدى كردى به شوهرت گفتى مامانم حوصله مهمون نداره ديگه عيده همه ميرن خونه پدر و مادر دعوتى نيست كه

آره راس میگی ولی قانون خونه بابام اینجوریه که باید دعوت کنن 

چرا گلم

منم دلم گرفته دوتا آبجیای دیگم میان .اما مامانم نگفت شما هم بیاین اینجا آبجی هام بیان زنگ میزنند که بیا .نمیدونم چه کنم؟

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است