2777
2789

سلام 

پارسال شهریور ماه ، برای اولین بار خورشت بامیه خوردم . جایی هم بود که رودواسی داشتم و نتونستم دستورش رو بگیرم . فوق العاده بود . عالییییی 

عاشقش شدم . اما فصل بامیه تموم شده بود و نتونستم تهیه کنم ااااا امروز .

امروز یک کیلو بامیه خریدم . الانم گوشت گذاشتم بیرون. 

دستورهارو یک مقدار خوندم از نت و اینستاگرام. 

اما دلم واقعا یک بامیه ویژه میخواد. 

دستور پخت خوشمزه بدید لطفا. شنیدم جنوبیها استاد خورشت بامیه هستن . اگر هستید حتما شما هم مشارکت کنید .ممنونم 

عیدتون هم مبارک .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت رو با پياز داغ تفت بده و ادويه بزن

وقتى پخت رب رو تفت بده با روغن و بريز داخلش

باميه هاتو تو ماهيتابه سرخ كن قشنگ

بعد بريز تو خورشتت

دوتا گوجه هم حلقه كن و تفت بده 

بريز داخل خورشتت بزار جاببفته 

زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند

راستی مامانم اصلا دوست نداره.  و هیچوقت برامون نپخته.  الانم رفته تو خودش 😂😂😂😂

میگه از بوی بامیه هم بدم میاد 

بهش قول دادم یکطوری بپزم که عاشقش بشه😊😊

میگه ببینیم و تعریف کنیم!!!

کاری کنید رو سفید شم 

منم عاشق خورشت بامیه ام😍

گوشتو با پیاز سرخ میکنی بهش رب گوجه فلفل و نمک و ... میزنی آب میریزی روش تا بپزه بامیه ها جدا سرخ کن یکم دیرتر از گوشت اضافه کن ک تا گوشت میپزه اینا وا نرن

بهمین راحتی

به به بهترين غذاي منه .مثل بقيه خورشتا گوشتو با پياز و زردچوبه تفت بده و بپز .مثل بادمجون سرخ كن باميه هارو فقط حواست باشه پاره نشن چون خورشت ليز ميشه .بعد از پخته شدن گوشت ،باميه هارو بريز توش و رب اضافه كن به ميزان دلخواه .براي ترش كردنش ميشه از آبغوره يا خود غوره يا آبليمو استفاده كرد .بعضيا آلو بخارا ميريزن .ادويه هم فقط زعفران و دارچين اضافه كن بعدش بذار ٢/٣ ساعت روي شعله ي كم آبش غليظ شه

يه پياز بزرگ ريز كن تفت بده طلايي شد گوشت خورشتي هات و اضافه كن يه قاشق چايخوري زردچوبه كمي نمك كمي فلفل بعد تعويض رنگ پنج شش تا حبه سير  و رنده ريز كن بريز داخلش سرخ شد دوتا قاشق سرخالي رب بزن سرخ شد اب بريز دو ليوان تا بپزه بعد يه تمبر هندي بگير نصف بسته شو بريز تو يه ليوان اب جوش هم بزن باز شه رقيق شد از صافي رد كن گوشتت كه پخت باميه هاي تفت داده تو كمي روغن تو با بريز همه ش كه پخت تمراي صاف شده تو بريز درش و ببند بخوري ديگه هيچ خورشتي نميخوري  تمام لذت ش تو سير و تمرشه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!