2777
2789

خانوما یه سوال دارم...من 10 خرداد که روز دوازدهم پریودیم بود امپول hcg زدم. چند روز بعد تزریق امپول معمولا ادم پریود میشه؟ امروز 14 روز از امپول گذشت 

خیلی عجله دارم ببینم این ماه مامان میشم یا نه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر  موعدم پریود شدم تازه دکتر به من گفت از وقتی آمپول زدی تا پریودی یه شب در میون نزدیکی داش ...

منم هفته اول بعد تزریق امپول یه روز در میون رابطه داشتم بعدش کمتر شد... این ماه 5 تا فولیکول داشتم ... تخمدانام شدید درد میکنه

من سر  موعدم پریود شدم تازه دکتر به من گفت از وقتی آمپول زدی تا پریودی یه شب در میون نزدیکی داش ...

بارداری؟با آمپول باردار شدی؟بعد چه مدت اقدام؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

منم توی سایت شنیدم که اگه باردار نشی؛زودتر از موعد پری میاد

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

من چله ی زیارت عاشورا برداشتم به نیت حضرت علی اصغر .شاید حضرت علی اصغر حاجت روام کنه

دلم فقط به همون خوشه.دیگه امیدی ندارم

پس امید داشته باشم که هنوز نشدم...😍😍

بله.امید داشته باش.معجزه خدا دور نیست.الهی باردار باشی و بیای خبر بدی به امید خدا

برا منم دعا کن خواهر

چشم حتما"من به نیت مادر شدن همه ی منتظرها زیارت عاشورا رو میخونم