ندا٢٠٠٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 160 عنوان خانومایی که امپول hcg زدین ج بدین لطفا 166 بازدید | 21 پست خانوما یه سوال دارم...من 10 خرداد که روز دوازدهم پریودیم بود امپول hcg زدم. چند روز بعد تزریق امپول معمولا ادم پریود میشه؟ امروز 14 روز از امپول گذشت خیلی عجله دارم ببینم این ماه مامان میشم یا نه... 1397/03/24 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ﺑﺎﻧﻮﯼ_پاییزی عضویت: 1394/05/26 تعداد پست: 3813 کلا تا ۱۴ روز احتمال داره نتیجه مثبت کاذب بده . فردا بیبی بزن اگه مثبت بود برو ازمایش
باران٩٩ عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 4447 من سر موعدم پریود شدم تازه دکتر به من گفت از وقتی آمپول زدی تا پریودی یه شب در میون نزدیکی داشته باش
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 منم این ماه آمپول زدم میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
ندا٢٠٠٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 160 من سر موعدم پریود شدم تازه دکتر به من گفت از وقتی آمپول زدی تا پریودی یه شب در میون نزدیکی داش ... منم هفته اول بعد تزریق امپول یه روز در میون رابطه داشتم بعدش کمتر شد... این ماه 5 تا فولیکول داشتم ... تخمدانام شدید درد میکنه
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 من سر موعدم پریود شدم تازه دکتر به من گفت از وقتی آمپول زدی تا پریودی یه شب در میون نزدیکی داش ... بارداری؟با آمپول باردار شدی؟بعد چه مدت اقدام؟ میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
پریچهر61 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1559 من ۱۴ روز بعد از آمپول پریود شدم بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 منم توی سایت شنیدم که اگه باردار نشی؛زودتر از موعد پری میاد میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 من چله ی زیارت عاشورا برداشتم به نیت حضرت علی اصغر .شاید حضرت علی اصغر حاجت روام کنه میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 دلم فقط به همون خوشه.دیگه امیدی ندارم میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
ندا٢٠٠٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 160 منم توی سایت شنیدم که اگه باردار نشی؛زودتر از موعد پری میاد پس امید داشته باشم که هنوز نشدم...😍😍
ندا٢٠٠٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 160 من چله ی زیارت عاشورا برداشتم به نیت حضرت علی اصغر .شاید حضرت علی اصغر حاجت روام کنه برا منم دعا کن خواهر
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 پس امید داشته باشم که هنوز نشدم...😍😍 بله.امید داشته باش.معجزه خدا دور نیست.الهی باردار باشی و بیای خبر بدی به امید خدا میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
فندقی2 عضویت: 1394/08/21 تعداد پست: 2121 برا منم دعا کن خواهر چشم حتما"من به نیت مادر شدن همه ی منتظرها زیارت عاشورا رو میخونم میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد