2777
2789
عنوان

خانومایی که امپول hcg زدین ج بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست
منم با اين آمپول باردار شدم

دست راستت رویِ سرِ ما.بعد چه مدت اقدام؟چند بار آمپول زدی تا نتیجه گرفتی؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٦ ماه اقدام كردم. يه بار زدم. انشالله شما هم به زودي باردار شي عزيزم

ممنون عزیزم.انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازت سالم بیاد بغلت

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
منم هفته اول بعد تزریق امپول یه روز در میون رابطه داشتم بعدش کمتر شد... این ماه 5 تا فولیکول داشتم . ...

من دکتر برای سه ماه لترزول و آمپول بهم داد که ماه دوم باردار شدم هنوز یکیش رو دارم 

انشاالله که به همین عصر قسم که این ماه جوابتو بگیری 

منم دعا کن که هفته های باقیمانده به خوبی و خوشی طی بشه و دخترم صحیح و سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد

من دکتر برای سه ماه لترزول و آمپول بهم داد که ماه دوم باردار شدم هنوز یکیش رو دارم  انشاالله ک ...

انشالله دخترت صحیح و سالم بیاد بغلت و زایمان راحتی داشته باشی