2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای شاد داشتم مثل قبول شدنم واسه ارشد ، قبول شدن برادرم و ... اما فکر میکنم بهترین روز زندگیم هنوز رقم نخورده 

امیدوارم منم یه روز تاپیک بهترین روز زندگیم بزنم و شادیم با شما تقسیم کنم 

روزهای شاد داشتم مثل قبول شدنم واسه ارشد ، قبول شدن برادرم و ... اما فکر میکنم بهترین روز زندگیم هنو ...

منم بهترین روز زندگی نداشتم این تاپیکو زدم روحیتون عوض شه اجیا

روزی که مدرک لیسانسمو بگیرم تموم شه بره راحت شم چقدر این تایپیک حالمو خوب کرد پراز امید و ارزو  ...

من روزی که مدرک کارشناسیم رو گرفتم خیلی دپرس بودم چون دوران فوق العاده ای بود و حیفم می اومد تموم شه. 

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
من روزی که مدرک کارشناسیم رو گرفتم خیلی دپرس بودم چون دوران فوق العاده ای بود و حیفم می اومد تموم شه ...

نه ابجی منکه مدرک و بگیرم اون روز از بهترین روزام خواهد بود چون واقعا خسته شدم از درس . دوست دارم تموم شه دیگه دغدغه نداشته باشم برم سرکار و.... زندکی کنم

نه ابجی منکه مدرک و بگیرم اون روز از بهترین روزام خواهد بود چون واقعا خسته شدم از درس . دوست دارم تم ...

ان شاءالله به سلامتی. 

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!