2777
2789

به تاپیکم سر بزنید در مورد طریقه خواستکاری کردن راهنمایی خواستم اما فقط ی نفر درست جوابمو داد  

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم واسه داداشم برم صحبت کنم 

طرف خانواده مذهبی و فرهنگی هستن و من میخوام برای بار اول خودم برم صحبت کنم ببینم اصلا نظرشون مثبت یا منفی هست و اگه مثبت بود مامانم . بعدها دادشمم ببریم ولی نمیدونم چجوری حرف بزنم که نظرشونو جلب کنم

لطفا کمکم کنید

من خودم دختره و مامانشو دیدم و از کسی که میشناختشون پرسیدم و گفت خیلی خوبن و حالا رفتم در خونشون که با مامانش صحبت کنم مامانه نبود از باباش شماره مامانه رو گرفتم و بهش پیام دادم که میتونم عصری ی نیمساعتی وقتتون رو بگیرم برای امر خیری!!حالا منتظر پیام مامانش هستم. و اگه اجازه داد بنظر شما چجوری صحبت کنم که خوب باشه؟

ی نکته داخل پرانتز(من میخوام از همون ابتدا با خانواده دختره مطرح کنم نه با خود دختره یعنی بنظرم جو خانواده شون اینجوریه) 

بعصی دختر خانما بدشون میاد هی یک نفر یه نفر برین ببینینشون اگر اجازه دادن شما و مادرتون برین صحبت عادی کنین و قرار خواستگاری بزارین 

البته شاید بخوان قبل از خواستگاری رسمی دختر و پسر باهم حرف بزنن کافه ای جایی والا اخیرا هزار مدل خواستگاری دیدم نمیدونم مدل شما چطوریه برین ببینین چی پیش میاد با همون روال برین جلو

حال متکلم از کلامش پیداست