2777
2789

وااای خدااا جون دلم تو کوچه چطور عزیزم چه باحاله😂😂😂😂

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم مو میشونم پیشم میگم تکون بخوری حسابتو میرسم بعد غذا شو میخوره 😎😁

آخه حالیش نیست حساب رسیدن یعنی چی....نزدیک ۱۷ ماهشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

چند ماهه است?

اصلا دنبالش نرو این رو نقطه ضعفت میبینه بعدها سو استفاده میکنه

جا بنداز که کثیف کاری نکنه بشقاب غذاشم بزار خودش بیاد بخوره

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏

وای نگو دلم خونه دخترم چندروز دیگه ده ماهه میشه روز بروز بدتر کل خونه دنبالشم دهنشو به همه جا میماله تف میکنه غذارو بیرون بغلمم نمیشینه پیشبندو دوست نداره اصلا هرس میخورم روزی شاید بزور دو وعده بخوره دکتر میگه پنج وعده بایدبدی دهنش همیشه قفله

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

یه ماشین گنده داره....میزارمش تو اون....میکشمش اینور اونور....بعد قاشق میزارم دهنش....تا تموم بشه....روزی سه بار اینکار رو تکرار میکنم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

من که بچه هام ازیه سالگی خودشون غذامیخوردن الان که سه سالشونه راحتم😊

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آخه حالیش نیست حساب رسیدن یعنی چی....نزدیک ۱۷ ماهشه

اخه کوچولویه دختره من کوچیک بود کارتون میدید تا اخرش میخورد ولی الان ماشالله بزرگ شده ۲ سالشه کارتون توجه نمیکنه خیلی کم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.