2777
2789
عنوان

❌❌(چیکار ب سن ازدواج بقیه دارین؟)❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 58 پست
مادر من زیر سن قانونی ازدواج کرده و خیلی از مادرای هممون و مطمئنا از خیلیای دیگ ک سن بالا ازدواج کر ...

وای چ ربطی داره گلم.  کسی نمیگه ازدواج زیر سن قانونی لزوما ب معنی بدبختیه  ولی درصد ریسکش بالاس  ببین  عرفا و شرعا و قانونا اجازه زن دست شوهزشه حالا فک کن ی دختر پونزده ساله ک دوس داره درس هم بخونه   بنا ب هر دلیلی ازدواج می‌کنه  بعد ازدواج اگ شوهرش ادم خوبی باشه اجازه میده این درس بخونه اگه نه نباشه  این اجازه رو نمیده  راه پیشرفت رو می‌بنده ب این دختر یا خیلی موارد دیگه  

نمونه هاشم بسیار بسیار زیادن 

اگه این جور ازدواج اوکی بود ک روانشناسا اسمشو نمیزاشتن معضل کودک همسری 

قبول کنیم ک منطقی و عقلانی نیست 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
الان دیگه کسی خاسگاریی دختر ۱۵ ساله نمیره ....ولی من دختره ۱۵ ساله ای میشناسم که از خانمی و وقارش هر ...

بحث اون نیست 

بحث سر ریسکشه همین 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو این مدل تاپیکا گفتم ب ما ربطی نداره دلش خواسته فرضا  موقع بحث پوشش ک میشه میگید هرکس اختیار خودشو داره چی میپوشه عقل داره موقع ازدواج ک میشه میخواهید تو سن ازدواج دیگران هم دخالت کنید ؟؟ خودشون نمیدونن با خودشون چند چندن ب زندگی همه کار دارن وقتی همون گیر رو ب زندگیشون میدی میشی ادم بده

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
وای چ ربطی داره گلم.  کسی نمیگه ازدواج زیر سن قانونی لزوما ب معنی بدبختیه  ولی درصد ریسکش ...

اون دختر 15 ساله عقل داره

اگ درسش براش مهم باشه و شوهرش سد راهش باشه جواب منفی میده

ولی خیلیا هستن نیازه ک زود ازدواج کنن

آدم دیدم پدر و مادر نداشته و پیش عمش بزرگ میشده با هزارتا مشکل

این آدم نیازه ک زود ازدواج کنه

وقتی یکی میاد تیکه میپرونه بهشون دلشون میشکنه

نباید کسیو قضاوت کرد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
دقیقا مخصوصا بحث پوشش که  میشه  چون ب نفع یه سریا  نیس گارد میگیرن  ب شما چه &nb ...

اخخخخ گفتی حرفتو باید طلاگرفت

من خودم کم سن نبودم ۲۴ سالم بود موقع عقدم

ولی ازیناکه براهمه نسخه میمیچن بدم میاد

اخه وقتی دختری خودش میگه میخوان ازدواج کنم اونم بچه های سرتق الان

بزاری ازدواج کنه بهتره یااینکه ازروی جوونی و عشق بره هزاربلا سرش بیاد

حداقل ازدواج کنه از اسیب دورتره 

من خودم باهمسرم دوره اشنایی داشتم

ولی‌همه ی دخترای پونزده هفده ساله الان ازروی عقل پیش نمیرن واقعا ممکنه توی دوستی خودشون رو به باد بدن 

پس‌ازدواج حداقل از خیلی اسیب های بیشترحفظشون میکنه

من به شخصه دارم میبینم دخترایی‌که هی به قصد ازدواج بازیچه ی پسرای مختلف‌میشن

پس‌چه بهتر قبل ازاینکه هزاربلاسرش بیاد سروسامون بگیره 

بحث اون نیست  بحث سر ریسکشه همین

کلا ازدواج ریسکه .....

یا با ۱۵ سالش یا با ۳۰ سالش......بحث بلوغ فکری هس ......

بعله ازدواج با ۱۵ ساله ریسکه.....چون هنو خودشو نشناخته.....

الان توو این دورو زمونه چه انتظاری از ۱۵ ساله میشه داشت 

اون دختر 15 ساله عقل داره اگ درسش براش مهم باشه و شوهرش سد راهش باشه جواب منفی میده ولی خیلیا هستن ...

عزیزم هزاران نمونه هست ک  از اول گل و بلبل همه شرایط رو قبول کردن بعدا زدن زیرش تو همین نینی سایت نمونه اش هست  

من دارم میگم  بله کسی ک دیگ ازدواج کرده رو نباید نقد کرد نباید قضاوت کرد اماااااا  ازین هم نباید غافل شد ک این نوع ازدواج  ، درصد ریسکش بالاست و نباید تبلیغ شه نباید توصیه شه نباید رواج داده بشه همین 

اینکه به بچه ها وکسایی که توی سن پایین ازدواج کردن ی عده میپرن وبا تمسخر حرف میزنن اشتباهه اما این سونامی ازدواج درسن پایین هم خیلی خطرناکه اگر فرهنگ بشخ چون خیلی خطرات داره که از حوصله ی این جمع خارجه وبارها وبارها توی تاپیکا گفتم که چندین سال که توی موسسه ی امام علی کار کردم وبا معضلات زنان وکودکان اشنا هستم میدونم که کودک همسری چه عوارضی برای خود شخص وخصوصا جامعه ونسل بعد داره 

وقتی ی چیزی توی کشور قانون نیست من وظیفمه تا جایی که میتونم اگاه سازی کنم تا لااقل ی مادر با معضلات این چنین ازدواج هایی اشنا بشن واین اشتباهو نکنن .مثال نقض زیاده ولی کلیت جامعه باید بررسی بشه 

درضمن من نمیفهمم اما روانشناس وجامعه شناس که میفهمه واین مساله رو ی معضل میدونه پس ساده نمیشه از کنارش رد شد 

لطفا اگر مخالفید فحش ندید دلیل بیارید یا اگرم حوصله نیست بحث نکنید 

کلا ازدواج ریسکه ..... یا با ۱۵ سالش یا با ۳۰ سالش......بحث بلوغ فکری هس ...... بعله ازدواج با ۱۵ ...

زیر سن قانونی ریسکش بالاتره     

اینکه به بچه ها وکسایی که توی سن پایین ازدواج کردن ی عده میپرن وبا تمسخر حرف میزنن اشتباهه اما این س ...

لایک فراوان 

والا من تا الان هر کیو که دیدم سنه کم ازدواج کرده واقعا خیلی خوشبخت تر از منه شوهرشم براش میمیره به خدا بعضی وقتا ب سرم میزنه برم روش زندگیشو بپرسم چیز یاد بگیرم

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار
اخخخخ گفتی حرفتو باید طلاگرفت من خودم کم سن نبودم ۲۴ سالم بود موقع عقدم ولی ازیناکه براهمه نسخه می ...

من کاری به سنه ازدواج دیگران ندارم ولی مگه ازدواج بچه بازیه که بگیم میره کار دسته خودش میده پس بهتره ازدواج کنه!نه بلوغ فکری نه آگاهیی!!من یکیو میشناسم با همین طرزه فکر تو ۱۶ سالگی شوهرش دادن الان ۲۵سالشه ۳بار مهره طلاق تو شناسنامشه!ما ایرانیا فکر میکنیم دخترو شوهر بدی سربه راه میشه پسرو زن بدی خوش اخلاق میشه!!!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
عزیزم هزاران نمونه هست ک  از اول گل و بلبل همه شرایط رو قبول کردن بعدا زدن زیرش تو همین نینی سا ...

صد در صد نباید تبلیغ شه ولی نباید کاری ب کسی داشت ک ازدواج کرده و بعد ازدواجش بهش گف من هم سن تو بودم عردسک بازی میکردم

اون دیگ ازدواج کرده و نباید قضاوتش کرد

چون ما تو زندگیش نبودیم

ولی درسته نباید رواج داده بشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مادر من زیر سن قانونی ازدواج کرده و خیلی از مادرای هممون و مطمئنا از خیلیای دیگ ک سن بالا ازدواج کر ...

اینکه مادرای بهترین دلیل براین نیست که خوشبختن. اینو درک کنیم که هرچیزی سنی داره . اینجا کسی کسی رو زور نمیکنه که از زندگیت دلسرد شو چون کسی که ازدواج کرده دیگه باید به فکر خوشبخت شدن باشه . ولی این حرفا برای کساییه که ازدواج براشون لباس عروسو بوق بوقه . شاید اینا به فکر بیوفتن با این حرفا .

ولی متاسفانه اینجا همه چی رو به خودشون میگیرن . و به نظر من کسی که خوشبخته نمیاد تو این تاپیکا بحث کنه که نه شما اشتباه میکنی من خوشبختم فلانم . بلکه اونی که دقیقا میدونه زود ازدواج کردن باعث شده به خواسته هاش نرسه میاد یقه پاره میکنه که نههههههههه من خوشبختم . چون دوست نداره باور کنه اشتباهش رو

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
والا من تا الان هر کیو که دیدم سنه کم ازدواج کرده واقعا خیلی خوشبخت تر از منه شوهرشم براش میمیره به ...

ب قول معروف باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن