2777
2789
عنوان

❌❌(چیکار ب سن ازدواج بقیه دارین؟)❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس ی زندگی داره.

قرار نیست همه عین هم زندگی کنن.

فکرمون رو محدود نکنیم

من با اصراری ک  خونوادم داشتند...بازهم دانشگاه نرفتم؛ چون علاقه ای نداشتم به هیچ یک از رشته ها...

هرکس ک میرسه میگه حتما اخراجش کردند یا هرچیز دیگه ای...

اصلا قشنگ نیست مقایسه کردن.

یجوری سطح شعورتو زیر سوال میبری

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
موافقم... تو تاپیکا میگن به ما چ و به شما چ اما موضوع ازدواج که میشه میشن صاحب اختیار تو نظر دادن

دقیقا مخصوصا بحث پوشش که  میشه  چون ب نفع یه سریا  نیس گارد میگیرن  ب شما چه  ربطی داره  مردم  چی میپوشن و فلان....اما سن ازدواج ک میرسه همه علامه دهر میشن ک ب جامعه اسیب میرسونن😏😏ولی بی حجابی اونا اصن ب جامعه اسیب نمیرسونه..

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

والا اونایی که تو سن کم ازدواج میکنن خیلی خوب کاری میکنن.لااقل تفاوت سنیشون با بچشون کمه و تیلی جاها میتونن درکش کنن.خیلی از بدی های دنیارو قبل ازدواج نمیبینن که نسبت بهش دلسرد بشن.درسته که تعدادی ازین ازدواجا ناموفقه ولی بازم اون دسته که موفقن چشمگیرتره.من خودم ۴۳ سال پدرم ازم بزرگتره و ۳۵ سال مادرم و خیلی جاها نتونستم حرفشونو بفهمم و اوناهم همینطور مخصوصا الان که دارم تنهایی باهاشون زندگی میکنم.

وقتی دختریی خاسگار خوبی داره از اخلاق و ایمان و تمامی شرایط خوبو ووقتی میدونی ایندت تضمینه چرا باس ت ...

تو هر سنی !؟؟ حتی پونزده سالگی

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
اتفاقا مسله مهمیه این زنهای که می گید قضاوت نشند مادران مردان و زنان آینده هستند هممون هم تو زندگی ...

مادر من زیر سن قانونی ازدواج کرده و خیلی از مادرای هممون

و مطمئنا از خیلیای دیگ ک سن بالا ازدواج کردن مادرای بهترین

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
تو هر سنی !؟؟ حتی پونزده سالگی

الان دیگه کسی خاسگاریی دختر ۱۵ ساله نمیره ....ولی من دختره ۱۵ ساله ای میشناسم که از خانمی و وقارش هرچی بگم کم گفتم و مطمئنم حتی اگه ازدواجم بکنه زندگیشو میچرخونه در عوض یه دختر ۲۰ ساله میشنایم که مطمئنم تا ۱۰ سال دیگه امادگیه ازدواج رو نداره

مردم فضولن دیگه تا ازدواج نکردی هی میپرسن چرا ازدواج نمیکنی، ازدواج میکنی میکن وااا چرا بچه نمیاری نکنه نازایی ، بچه میاری میگن خوب نیس تنهااا بمونه ها . ادمو حرص میدن

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
مردم فضولن دیگه تا ازدواج نکردی هی میپرسن چرا ازدواج نمیکنی، ازدواج میکنی میکن وااا چرا بچه نمیاری ن ...

وای گفتیا

میترسم بعد همه اینا بیان بگن حالا ب سلامتی کی میمیری

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

لطفا كار هم نداشته باشيم كه كي چرا با فلاني ازدواج كرده و فلاني ازش سر تره يا نيست 

بابا دوست داره خوب حتما يه چيزيشو دوست داشته كه رفته زنش شده يا شوهرش شده ديگه حتما كه نبايد بيان توضيح بدن برامون يا عاشق پولش شده يا قيافش يا هر چيش  چكار داريم اخه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي