2777
2789
عنوان

کمک خواهش میکنم😢😢میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چه زندگی دارین که راضی به این کار میشین.آخه.. زندگی سخته دیگه باید باهاش جنگید. 

بزرگی ما به هدفی است که در سر داریم و آن را می جوییم.
شما اکنون چه هدفی در سر دارید؟ به همان میزان عظیم هستید.......
تو اینترنت چرت وپرت نوشته بود منم باور کردم

این چه کاری بود که کردی . مصرف زیاد استامینوفن ممکنه توی بعضی افراد باعث افت فشار خون و آسیب به مغز بشه از ۱۰ بار مردن هم بدتر میشیدی برو خداتو شکر کن اتفاقی برات نیوفتاد نه خودت رو زمین گیر کردی نه خانواده ات رو گرفتار. 

اگه قرار بود عوارض حادش رو نشون بده تا ۴ ساعت اول نشون میداد ولی به احتمال زیاد روی کبد یا کلیه ات فشار آورده . و همچنان فشارت پایینه . حتما برو دکتر اگه الان میتونی برو اورژانس بیمارستان تا فشارت رو چک کنن و آزمایش کبد و کلیه ازت بگیرن . حتما اینکارو بکن چون خطرناکه

این چه کاری بود که کردی . مصرف زیاد استامینوفن ممکنه توی بعضی افراد باعث افت فشار خون و آسیب به مغز ...

من که نمیتونم تنها برم دکتر اخه ب خونوادمم میترسم بگم چیکار کنم😔

من که نمیتونم تنها برم دکتر اخه ب خونوادمم میترسم بگم چیکار کنم😔

خودت رو بزن به دل درد برو بیمارستان اونجا به دکتر بگو . دکتر ها محرم راز بیماراشون هستن ازش بخواه به خانواده ات نگه

واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنید

شیر و آب زیاد بخور تا زودتر از بدنت دفع بشه، دکترم بری بهتره

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.