زندگی نزدیک به ایده آل من با شرایط الآنم این شکلیه(ینی ایده آل ترین حالت تو شرایط حاضرم) :
صبح ساعت چهار بیدار شم، نماز و عبادت روزانه داشته باشم، یه دمنوش با عسل یا خرما بخورم، آفتاب طلوع کرد با همسرم برم پیاده روی و ورزش، یه ساعتی مشغول باشم، نون تازه بگیریم بیام صبحانه مفصل بخوریم، بدرقه ش کنم سرکار، بعدش روغنای تقویتی موهام رو بزنم، برم یک ساعتی بخوابم، بعدش مواد لازم برای یه ناهار سالم و ساده رو آماده کنم و بعد آماده کردن ناهار دوش بگیرم، بعد دوش ماسک صورتم رو بذارم، سرم موهام و روغن بدنم رو بزنم، برم ماسکم رو بشورم و آبرسان صورتم رو بزنم و یه آرایش ملایم بکنم آماده ی نماز ظهر شم، یه مقدار قرآن با تفسیر بخونم و یه فیلم یا سریال ببینم تا همسرم بیاد و اون ناهار ساده که یه نوع سالاد یا سوپ و آش هست رو بخوریم،
بعد با هم یه استراحتی بکنیم و من زودتر پاشم تا بساط شام رو آماده کنم(اگر جا افتادنی باشه از ظهر بار میذارم)
همسرم که بیدار شد یه دمنوش و کیک یا بيسکوئيت خونگی که قبلا پختم بخوریم و اور شد بریم بیرون دور دور یا خرید یا سر زدن به دوست و اقوام یا سینما و...
شب که شد نماز بخونیم و شام رو بخوریم
و با هم یه تفریحی مثل فیلم دیدن بازی و... داشته باشیم
بعدش مسواک بزنیم دمنوش آرامبخش بخوریم و بریم تو تخت مطالعه کنیم و نیم تا یه ساعت بعدش تو حدودای 11شب بخوابیم و دوباره روز از نو
این وسط آخر هفته ها آرایشگاه و نظافت بدن و خونه رو انجام میدم و در طول روز هر جا شد کارای پژوهشی هم انجام میدم
حالا با بچه داستان فرق داره...
البته اینا رویا بود
تو واقعیت یه چیز دیگه س😂😂😂😂
کاش واقعی بود ولی