2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون وقت میذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگاه برای صورت و ناخون و اپیلاسیون ماهی دوبار میرم. هر روز باشگاه. هفته ای یه کتاب جدید حتما.زبان و ویولن. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
منم از عید ارایشگاه نرفتم

😁اگه زرنگ باشم خودم ابروهامو مرتب میکنم اونم اگه حسش شد... فقط دوس دارم رو اندامم کار کنم برای خوش فرمی برا اونم اراده ای ندارم کلا بی حوصله شدم فکر کنم یکمم افسردگی گرفتم😞😣

من با این بچه غذامو فقط میرسم درست کنم  به کارای شخصیم نمیرسم

بابچه کوچیک طبیعیه عزیزم,همه کساییکه بچه دارند به نوعی وتا حدودی توشرایط شما بودن منتها باید اگرشده کم برای خودتون وقت بذارین,قضیه باشگاه هم بچه تون باید اندازه ای باشه که بتونه بشینه داخل

ککالسکه یا هرچی ببرین باخودتون,دیدم بابچه کوچیک هم میان باشگاه.....این دوران میگذرند روحیه تو حفظ کن

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

زندگی نزدیک به ایده آل من با شرایط الآنم این شکلیه(ینی ایده آل ترین حالت تو شرایط حاضرم) :

صبح ساعت چهار بیدار شم، نماز و عبادت روزانه داشته باشم، یه دمنوش با عسل یا خرما بخورم، آفتاب طلوع کرد با همسرم برم پیاده روی و ورزش، یه ساعتی مشغول باشم، نون تازه بگیریم بیام صبحانه مفصل بخوریم، بدرقه ش کنم سرکار، بعدش روغنای تقویتی موهام رو بزنم، برم یک ساعتی بخوابم، بعدش مواد لازم برای یه ناهار سالم و ساده رو آماده کنم و بعد آماده کردن ناهار دوش بگیرم، بعد دوش ماسک صورتم رو بذارم، سرم موهام و روغن بدنم رو بزنم، برم ماسکم رو بشورم و آبرسان صورتم رو بزنم و یه آرایش ملایم بکنم آماده ی نماز ظهر شم، یه مقدار قرآن با تفسیر بخونم و یه فیلم یا سریال ببینم تا همسرم بیاد و اون ناهار ساده که یه نوع سالاد یا سوپ و آش هست رو بخوریم، 

بعد با هم یه استراحتی بکنیم و من زودتر پاشم تا بساط شام رو آماده کنم(اگر جا افتادنی باشه از ظهر بار میذارم) 

همسرم که بیدار شد یه دمنوش و کیک یا بيسکوئيت خونگی که قبلا پختم بخوریم و اور شد بریم بیرون دور دور یا خرید یا سر زدن به دوست و اقوام یا سینما و... 

شب که شد نماز بخونیم و شام رو بخوریم

و با هم یه تفریحی مثل فیلم دیدن بازی و... داشته باشیم 

بعدش مسواک بزنیم دمنوش آرامبخش بخوریم و بریم تو تخت مطالعه کنیم و نیم تا یه ساعت بعدش تو حدودای 11شب بخوابیم و دوباره روز از نو

این وسط آخر هفته ها آرایشگاه و نظافت بدن و خونه رو انجام میدم و در طول روز هر جا شد کارای پژوهشی هم انجام میدم 

حالا با بچه داستان فرق داره... 

البته اینا رویا بود

تو واقعیت یه چیز دیگه س😂😂😂😂

کاش واقعی بود ولی

...