2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون وقت میذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروز نيست ايناااا. مثلا من باشگاه در هفته ٣روز ميرم . خريد ي روز درهفته. ارايشگاهم هر ٣ماه برا رنگ مو بقيه كارارو خودم ميتونم انجام بدم تاحالا يكبارم كسي جز خودم ابروهامو مرتب نكرده  :/

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

من باشگاه میرم دانشگاه میرم 

خریدم برای مانتو هر سه ماه یبار میرم یه سری میخرم میام 

بقیه چیزام هروقت تموم بشن یا لازم داشته باشم

اما ابروهامو اصلاح صورتمو همیشه خودم میکنم چون آرایشگاه همیشه ابروهامو خراب میکنه 

ناخنامم قبلا کاشت بود الان لاک معمولی میزنم

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️
ازین مدل کارها ک خوشم نمیاد کتاب خوندن و فیلم دیدن  و .... رو پایم ولی....

این بیشتر به خود رسیدنه تا آرایشگاه رفتن هر روزه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

منم سعي ميكنم مرتب باشم 

دوروز تو هفته فقط ارايش ميكنم 

بيرونم كه اصلا ارايش نميكنم

قبل از اينكه بيام نيني سايت همه وقتم به مطالعه و كاراي خونه ميگذشت 

و تو ذهنم ادمايي كه انقد ارايشگاه ميرن يه سري ادمي بودن كه ارزش وقتشونو درك نميكنن 

خيلييي برام عجيب بودن اين حور ادما 

با اعتياد به نيني سايت خودمم به دسته ادمايي كه نميفهمن وقت چقدر ارزشمنده پيوستم😞

منم تقریبااین مدلیم‌اما هرروزارایشگاه نیستم هرروزمدل ناخنموعوض میکنم،خریدو ک حتمااااا هرروز نش ی روزدرمیون بایدبرم انچه مرا روح وروان است خریداست خرید😂

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

آره من برای خودمم وقت میذارم اما صرف بطالت نمیشه که همش آرایشگاهو خرید باشم

کارهای مفیدتری انجام میدم مثل مطالعه و مرور مطالب مربوط به رشته خودم و مربوط به ورزشم

تمریناتم که هرگز قطع نمیکنم

قنادی که عاشقشم

به کلام میرسم که بهم روحیه میده وقتی جوونه زدنشونو میبینم

خب آرایشگاه و خرید هم جزشون هست البته ولی نه هرروزه چون ترجیح میدم زیبایی طبیعی دلشته باشم مثل رسیدگی به دندون و پوست و‌مو و اندامم نه با آرایش و این کارا اینا فقط برای تنوع

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
من ارایشگامم شده ماهی یه دفعه با این بچه

منو بگو از عید آرایشگاه نرفتم با بچه سختمه البته من قبل بچه هم زیاد اهلش نبودم منم خیلی دوس دارم به خودم برسم حوصله ی هیچی رو ندارم😟😟😟

هرروز هرروز ارایشگاه چه خبره....به خودم اهمیت میدم,به پوست وموم هم خوب میرسم وخداروشکر عالین,منتها نه باآرایش هرروز,آرایشم هرزگاهی ملایموملیحه,ببیشتر به تمیزی وسلامت اهمیت میدم,

دوش,شونه کردن,شستن,لباس تمیز,بوی خوش,مدل مو,مطالعه,آشپزی,هرچیزی که به به روز بودنم وبالابردن سطح آگاهیم کمک کنه

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....