2777
2789
عنوان

خواهر شوهر قلدر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 37 پست
بنظر منم مشکلش بزرگ گیر ماهم افتاده 😏

من بودم همچین مینشوندمش سر جاش.

خدا رو شکر خانواده ی همسر من خوبن خدا خودش از اخلاقای من خبر داشت اینا رو گذاشت جلو پام😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه همسرم موقع نامزدی برام کادو خریده بود طلا این خانوم نشسته داده بیداد راه انداخته بعدم دید ...

😲توروخدا؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

میخواستی بگی بچه ها مامان بابا دارن با مامان باباشون هرجا خواستن برن

وقتی کسی میره تو قیافه شما بیشتر بگو بخند کن با شوهرت که حرصشون دراد یا هم از قیافه دربیان 

مثلا هی به مادرشوهرت غذا و خوراکی تعارف میکردی هی لبخند میزدی و از اب و هوا میگفتی 

چرا غذاتو کوفت خودت کنی و اعصابت خورد شه؟؟؟؟

😲توروخدا؟

بعلههه چون خودش طلاهاشو فروخته نمی‌خواسته شوهرم چیزی برام بگیره. وای اگه از بله برون بگم گربتون میگیره هر چی اشغال تو خونشون بود پاپیون زده بود آورده بود. شوهرمم عینه این گیجا فکر می‌کرد خوبه. 

میخواستی بگی بچه ها مامان بابا دارن با مامان باباشون هرجا خواستن برن وقتی کسی میره تو قیافه شما بیش ...

سعی کردم بخندم ولی انگار میخواس زودتر فرار کنه بره خونش رو سوزنه

از مردا نپرس ,اونا فک نکنم خیلی متوجه دورو اطراف باشن  شوهر من که میکه من نشنیدم حواسم نبود

ن عزیزم اینجوری نیست چطور بقیه چیزای اطرافشونو خوب متوجه میشن چطور اگه خانواده ما خرفی بزنن رو هوا میگیرن قضیه رو ، مردا عادتشون اینه ک هرجا کم میارن خودشونو میزنن ب اون در ، منم ک قبلا با خانواده شوهرم رفت و آمد میکردم هرکاری میکردن یا حرفی میزدن متاسفانه من جواب نمیدادم ولی بعد ک ب شوهرم گله میکردم میگفت تقصیر خودته حتما ی کاری کردی