2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

391 بازدید | 36 پست

سلام حالم خیلی بده از زندگی بدم میاد خسته شدم هیچ دلخوشی ندارم دستم به هیچ کاری نمیره حتی هفته هاست غذا درست نمیکنم بی هدف و بی کارم پنج ساله ازدواج کردم هیچی نداریم تو خونه بابام که روستاست داریم زندگی میکنیم هروز صبح ساعت شش مجبورم پاشم چهل دقیقه راه بریم شهر . شوهرم بیکار بود تازه رفته سرکار . الانم ک رفته خوشحال نیستم هروز دعوا میکنیم و همو میزنیم . افسردگی شدید دارم. اعتماد بنفسم پایینه. ناامیدم . شوهرم بجز یه هاچ بگ هیچی نداره. خودم خاستم و قبول کردم ولی الان خیلی خستم . بزور خونه رو تمیز میکنم همش دراز  میکشم . حال هیچی ندارم. انگیزه ندارم. خستم. به هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدم دیگه نمیتونم تلاش کنم . خیلی دنبال کار گشتم 

اندیشه ثروت است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید خوشحال باشم؟هروز دعوا داریم بخاطر بی پولی . 

کمی صبر کن. ذکر یا رزاق روزیاد بگو. ان شاءالله حل میشه۳

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خانمی مگه خونه روستا چه ایرادی داره  

عزیزم همه ی این حال بدت از ذهن خودت میاد

برای خودت هدف تعیین کن

علاقمندی هاتو پیدا کن

کتاب بخون

موزیک گوش بده

یه روز بجای دعوا و بحث باشوهرت خوش بگذرون

میدونم بی پولی و بیکاری سخته

اما

همینکه شوهرت تازه رفته سرکار یه نقطه شروع 

تا وقتی زانوی غم بغل کنی اوضاع همینه و بدتر میشه

تو سایت نوعروس تاپیک بولت ژورنال رو بخون و برای خودت زندگی شادی رو برنامه ریزی کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

باز تو نزدیک خونه باباتی

من از تهران پاشدم عروس اومدم شهرستان کوچچچچیک. با لیسانس و خیلی امتیازات مثبت دیگه. بیکارم. خانوادمو دیر ب دیر میبینم. دوستامو شهرم رو دیر ب دیر میبینم.   خداروشکر کن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸