2777
2789

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

@نی_نی_یار_3‍ 

@نی_نی_یار_2    

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_شب    

@مونا_تهرانی    

لطفا این شیادو قطع کاربری کنین

این خانم با نشون دادن خودش که ادم مذهبی و خیر خواهی هست زنا و دخترا رو اینجا گول میزنه شماره دعانویس شیادو میده تهران تا برن پیشش الکی میگه موکل قرانی داره ...بعد اونارو سرکیسه میکنن به مبالغ میلیونی 

و اون دعانویس درویش هم کلی مشکل بوجود میاره با موکلهای شیطانیش تو زندگی کسایی که مشکل دارن...تورو خدا اینو قطع کاربری کنین دخترا و زنای ساده رو مثل من گول نزنن بدبخت کنن این تور پهن کرده تو سایت...طعمه شکار میکنه دستش با دعا نویسه تو یه کاسه هس خودشم با خدا و دینو مذهب موجه جلوه میده که خانم مثلا خوبی هست و به همه گفته موکل از طرف حضرت عباس دارم و چشم سومم بازه و اینجور ی همرو سمت خودش جذب میکنه....

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_3     خواهش میکنم این پیامو بخونید مهمه

کی منظورتون؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

مال منم خذف کنید الان لینکشو میذارم

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ایشون...کویین ....

کدوم تاپیکشون میشه بفرستید

تاپیک قفله 

از 10:30 نوشته شده پست اول