2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر یا دیواره رحم

27633 بازدید | 29 پست

کسی با ضخامت 15 در روز چهارده دیده یا شنیده بارداری اتفاق بيفته؟؟ امیدی هست یا نه؟ نمیتونم طاقت بیارم 

سیزدهم تخمکم اآزادشده بوده  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
عزیزم ضخامت تو روز چهارده طبیعیه ؟

الان سوال پرسیدی یا جواب دادی؟؟؟ 

ببخش ولی متوجه نشدم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم روز ۱۴ پری سونو دادم  ۱۵ بود دکترم گفت خیلی زیاده بهم دو دوره قرص جلوگیری داده

عه چه بد شد 

یعنی باز دو ماه جلوگیری 

ای خدااا 

دارویی مصرف کردی؟ لتروزول خوردم من این ماه 

نه سوال رود . میخوام بدونم دکترتون چی گفت؟

من برا دکترم فقط نتیجه سونو رو تلگگرام کردم گفت امشب اقدام داشته باش 

برا ضخامت چیزی نگفت دیگه جواب هم نداد دکترم شهرستانه خودم ازش دورم 

عه چه بد شد  یعنی باز دو ماه جلوگیری   ای خدااا  دارویی مصرف کردی؟ لتروزول خو ...

بله دارو مصرف میکنم البته من تو اقدام نیستم فقط چون خون ریزیام طولانی بود رفتم دکتر گفت سونو بده  که قضیه این شد . به من دورسبیلین داده ۳۳ هزار تومن ورقی 

ولی میخورم هورمونم بهم میریزه افسردگی گرفتم

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 

براى من گفت كمه بايد استراديول بخورى يعنى چى كمه همون قرص زيادم باشه همون قرص

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
بله دارو مصرف میکنم البته من تو اقدام نیستم فقط چون خون ریزیام طولانی بود رفتم دکتر گفت سونو بده &nb ...

من نمیخواستم وقت تلف كنم مطمئنم دو ماه برام نمیگذره دیگه کم اوردم

عزیزم ضخامت توی دوره چهاردم باید بین شش تا هشت باشه. ضخامتت خیلی زیاده بازم هرچی خدا بخواد 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
مگه مال شما چند بود که گفت کمه؟

يه بار ٨يه بارم ٧

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
اخه تو روز چندم قاعدگی بوده برای من روز دوازدهم گفت هفت و نیم خودش گفت خوبه

بار اول كه هفت بود دو ماه بود پريود نشدم  اين سرى هم كه هشت بود فكر كنم روز ١٤بود