کسی با ضخامت 15 در روز چهارده دیده یا شنیده بارداری اتفاق بيفته؟؟ امیدی هست یا نه؟ نمیتونم طاقت بیارم
سیزدهم تخمکم اآزادشده بوده
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه منم روز ۱۴ پری سونو دادم ۱۵ بود دکترم گفت خیلی زیاده بهم دو دوره قرص جلوگیری داده
عه چه بد شد
یعنی باز دو ماه جلوگیری
ای خدااا
دارویی مصرف کردی؟ لتروزول خوردم من این ماه
عه چه بد شد یعنی باز دو ماه جلوگیری ای خدااا دارویی مصرف کردی؟ لتروزول خو ...
بله دارو مصرف میکنم البته من تو اقدام نیستم فقط چون خون ریزیام طولانی بود رفتم دکتر گفت سونو بده که قضیه این شد . به من دورسبیلین داده ۳۳ هزار تومن ورقی
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
بله دارو مصرف میکنم البته من تو اقدام نیستم فقط چون خون ریزیام طولانی بود رفتم دکتر گفت سونو بده &nb ...
من نمیخواستم وقت تلف كنم مطمئنم دو ماه برام نمیگذره دیگه کم اوردم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
اخه تو روز چندم قاعدگی بوده برای من روز دوازدهم گفت هفت و نیم خودش گفت خوبه
بار اول كه هفت بود دو ماه بود پريود نشدم اين سرى هم كه هشت بود فكر كنم روز ١٤بود