2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر یا دیواره رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 27633 بازدید | 29 پست
الان سوال پرسیدی یا جواب دادی؟؟؟  ببخش ولی متوجه نشدم

عزیزم من ماه قبل روز 13 پریودی رفتم سونو ضخامتم 15 بود که دکترم گفت خیلیییی زیاده فقط گفت دوباره ماه بعدی بروسونو که رفتم خداروشکر شده بود 9 که گفت خیلی خوبه.اصلا نترس برای دوره بعدی نرمال میشه

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بدونم ضخامت رحم همون اندومتریوز هس؟

نه گلم فقط میدونم که نیست راجع به اندومتریوز زیاد اطلاعات ندارم در این حد میدونم که يه بافت رحم جای ديگه رشد میکنه و توی سونو اگه اندومتریوز،داشته باشی بهت میگه 

ضخامت رحم یا ضخامت اندومتر در واقع ضخامت دیواره رحم هست که برای بارداری وسط سیکل باید بین هشت تا دوازده باشه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
سلام منم ضخامت چندروز بعد پری ۱۶بود دکتر ازم نمونه گرفت و قرص مدروکسی پروژسترون داد کسی از این قرص ا ...

اره منم ضخامتم پونزده بود یک ماه پروژسترون خوردم ماه بعد لتروزل خوردم و عکس رنگی گرفتم همون ماه هم باردار شدم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
سلام آیاکسی هست بتونه جواب سوالموبده

سلام عزیزم من پارسال ضخامت رحمم ۱۵ بود مدروکسی پروژسترون بهم دادن دوره ی ۳ ماهه نرمال شد بعد دوباره یه دکتر دیگه یه قرص بهم داد استروژن ۲۱ روز خوردم انگار رحمم خیلی نازک شده حالا

دکتر گفت الان ضخامتت بین ۳ و ۴ هست که خیلی کمه و بهم استرادیول والرات داد

سلام آیاکسی هست بتونه جواب سوالموبده

این ماه لتروزول و کلی امپول هاش ام جی و هاش سی جی مصرف کردم و قرص والرات

تا موعدم ۲ روز دیگه مونده و همه ی حالتای پری رو دارم 

گمونم با این نازکی رحم باردار نشدم

امیدوارم برای ماه بعد دیگه درست شده باشم

برای همه ی منتظرای آرزوی نی نی می کنم

دوستان من این ماه دوبارقرص اورژانسی خوردم 

روز۱۵پریودیم آندومتر رحمم ۱۶بود

دکترگفت خیلی بالاست و قرص جستیران بهم دادممکنه ضخامت رحمم برای قرص اورژانسی باشه؟

واینکه ضخامت رحم بااین قرص هابرطرف ومیتونم بارداربشم؟

خیلی نگرانم ماه دیگه میخواستم اقدام کنم 

لطفاهرکی میدونه جواب بده🥺

دوستان من این ماه دوبارقرص اورژانسی خوردم  روز۱۵پریودیم آندومتر رحمم ۱۶بود دکترگفت خیلی بالاس ...

سلام گلم لطفاااااا جواب منو لطفاااا 

قرص جستیران رو که خوردی ضخامت رحمت پایین اومد 

چند دوره خورده لطفا جوابمو بده 😭🙏🏻

سلام گلم لطفاااااا جواب منو لطفاااا  قرص جستیران رو که خوردی ضخامت رحمت پایین اومد  چند ...

سلام شما ضخامت رحمتون بالاست؟ با قرص جستیران خوب شدین؟؟ اخه به مادرم دادن ضخامت رحمش ۱۵ بود بعداز۱۰روز پریودی

سلام شما ضخامت رحمتون بالاست؟ با قرص جستیران خوب شدین؟؟ اخه به مادرم دادن ضخامت رحمش ۱۵ بود بعداز۱۰ر ...

سلام عزیزم 

بازم رفتم دکتر 

بهم ایندفه مدروکسی پروژسترون داد تا ببینم چی میشه 

اره جستیران هم دیواره رحم رو نرمال میکنه 

اما من اونم مرتب نخوردم