2777
2789
عنوان

کاری هست که انجام بدم تا نشه کنکور شرکت کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم مگه کنکور داری؟

نه سال دیگه میخوام شرکت کنم ولی راه حلتو میخوام بدونم 

اخه پارسال شرکت کردم نتونستم قبول شم میخوام سال دیگه حتما قبول بشم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

حدس می زنم نمیخوای کسی نتیجه کنکورت رو بدونه میتونی ابمیوه تو بریزی رو پاسخنامه یا بگی همه چی رو ت ...

منم باید دنبال یکی از همین راه ها باشم..خاک تو سرم..سال دومه کنکور میدم..هوشم خوب امکانات خوب..همینطوری الکی الکی دست ب کتابا نزدم از بس ترسیدم از همه چی

در حالی ک همه فک  میکنن دو رقمی میارم..سنجش رو هم با تقلب ی رتبه خوب اوردم ک دیگ همه مطمین شن

بابام رتبمو ببینه امسال سکته میکنه..اخه پارسال خواهش کردم نگاه  نکنید ب جاش من سال دیگ جبران میکنم..ک امسال هم گند زدم

بگم جابجا وارد کردم خیلی ضایع نیس؟اخه بابام تو همین ازمونا صدبار چکم کرده ک حدیث ی وقت جابجا ک نمیزنی..حدیث سوالارو تک تک وارد کن..اه

چطوری؟ میشه توضیح بدی یکم؟

منظورم اصلا خدای نکرده تقلب نبود. میخواستم یه سری توضیحات بدم که حدود ده هزار بشه. یه رشته رورانه قبول بشه.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
منظورم اصلا خدای نکرده تقلب نبود. میخواستم یه سری توضیحات بدم که حدود ده هزار بشه. یه رشته رورانه قب ...

تروخدا این توضیحات و به من بگو 

سال دیگه حتما باید قبول بشم

نه بابا شوخی کردم من ترسوتر از این حرفهام که بخوام از عمد بلایی سر خودم بیارم. سلامتیمم دوست دارم. ش ...

من فهمیدم چرا نمیخوای کنکور بدی.... بنظرم اول خوب فکر کن و اگه واقعا نمیخوای کنکور بدی. کافیه تا پاسخنامه بهت دادن یه بطری آب خالی کنی روش و خلاص.

بیشتر نگران آیندت شدم. انشاالله که موفق بشی عزیزم....

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
منظورم اصلا خدای نکرده تقلب نبود. میخواستم یه سری توضیحات بدم که حدود ده هزار بشه. یه رشته رورانه قب ...

خب میشه لطفا توضیح بدی؟

من واسه این دوهفته هر طور حساب کردم باز ب 20 هزار هم نمیرسم ک

همون حدود ده هزار هم واسه من خیلی خوبه

منم باید دنبال یکی از همین راه ها باشم..خاک تو سرم..سال دومه کنکور میدم..هوشم خوب امکانات خوب..همینط ...

به نظرم شجاع و صادق باشی بهتره. من خودم این کولی بازی ها رو درست نمی دونم.. هجده سالگی به بعد دیگه سنی هست که آدم بخواد مسئولیت کاراش رو به عهده بگیره و تاوانشو بده 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️