2777
2789

پسرم ۳ سال و ۳ ماهشه

تا میشینم زمین میاد رو پام

میرم رو مبل میاد رو همون مبل رو سر کول من

چند ماهی خودش بازی نمی کنه در حد خیلللی کم 

همش میخاد با من بازی کنه . همش اسباب بازی میخاد اما خودش بازی نمیکنه فقط با من 

یا تلویزیون ببینه 

چند سالشون بشه میزارن ما یه کم اروم بگیریم

تلفن میزنم اذیت می کنه همون موقع سواستفاده میکنه یه خرابکاری میکنه یا یه چیزی میخاد و .... 

یا همش یه چیزی تو دهنش میکنه اسبا بازی . کاعد . پلاستیک هر چی ببینه و کی میشه عاقل بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر كسيُ نزديكتوون داريد و بچه همسن پسر شما داره.و بهشون اطمينان داريد،با هم بازي كنن.زير نظر خودتون.مثلن بيان خونه خودتون.

چون همبازي نداره،دلش ميخواد با ي نفر بازي كنه.

توو اين سن بچه ها بايد با بقيه بچه ها در تعامل باشن.

پسر منم دو سالشه،مدام ميخواد باهم بازي كنيم.

نذار اینجور باشه عادت میکنه خواهر منم اینجوره الان یازده سالشه هنوز این عادتشو ترک نکرده میره میچسبه ب مامانم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

من بعید میدونم موقعی باشه که واسه خودشون باشن پسرم که کوچیکتر بود همه میکفتن سختیت دوساله فقط دیگه از اب و‌گل در میاد الان دوسالش تموم شده اذیتاش بیشتر شده میگن سختیت تا سه سالگیه دیگه خوب میشه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من بعید میدونم موقعی باشه که واسه خودشون باشن پسرم که کوچیکتر بود همه میکفتن سختیت دوساله فقط دیگه ا ...

همینو بگو میگفتن تا دو سال اما بهتر نشدن که 

همینجوری حرص میدن 

سرم درد گرفت زبون روزه

ای گفتی  پسرمنم سه سال ویکماهشه کلافم کرده ازدستش یه مهمونی نمی تونم برم همش پی خرابکاری وشیطنت ...

اره به خدا یکی بیاد بگه کی 

مهمونی میری کوفتم میکنه 

پارک میبرم یه جور دیگه اذیت میکنه بجای بازی

همینو بگو میگفتن تا دو سال اما بهتر نشدن که  همینجوری حرص میدن  سرم درد گرفت زبون روزه

من دیگه نزدیکای افطار از دست پسرم گریم میگیره روزه خیلی کم طاقتم کرده

ان شاءالله که همه بچه ها همیشه سالم و صالح باشن 🙏🙏🙏و همینطور آروم😬😬

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من بعید میدونم موقعی باشه که واسه خودشون باشن پسرم که کوچیکتر بود همه میکفتن سختیت دوساله فقط دیگه ا ...

همش الکی میگن واسه دلخوشی مادرا وگرنه که والا نوزادی پسرم ازالانش راحتتربود

اگر كسيُ نزديكتوون داريد و بچه همسن پسر شما داره.و بهشون اطمينان داريد،با هم بازي كنن.زير نظر خودتون ...

نه بابا هیچکسو ندارم 

یه دوستم داره همسن خودشه باهاش نمیسازه میزنش

میخاد با بزرگتر از خودش بازی کنه