2777
2789
عنوان

مشکل جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 48 پست

در مسدود شدن کانال نخاعی (Spinabifida) ، چنانچه میزان AFP خون زودتر از ۱۵ هفتگی مورد بررسی قرار بگیرد، قابل اطمینان نیست. از روی AFP موجود در خون به همراه نتایج دو تست دیگر بنامهای «استریول» و HCG می توان سندروم داون (Down) را تشخیص داد. هنگامی که این سه تست با هم انجام شوند به آن تست تریپل می گویند. این تست جهت اسکرین (تشخیص) مشکلات جنینی، بسیار دقیق تر از تست مجزای AFP است. این تست بر روی سرم خون مادر انجام می شود.

نه..ازدواجشونم فامیلی نیست و سقط هم نداشته

من خودم ان تی ۲/۸ بود. سل فری دادم بچه سالم بود. دیگه الفا فتو پروتین هم چک نکردم‌ خودم ماما هم هستم. بگو خیالت راحت باشه اگه چیزی بود سونو نشون میداد.الفا فتو پروتئین واسه نقص سیستم عصبیه خیلی وقتا کاذب بالا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو نت سرچ کن چون موردت خاصه بقیه نمی تونند خوب نظر بدن. انشالله که نی نی سالم به دنیا میاد

اینترنت ادم و سکته میده..یبار سرچ کنی کلا از زندگی نا امید میشی اینقدر که تو اینترنت بد توضیح میده زدم نوشته بود بیرون ماندن مغز از جمجمه میکروسفالی و...ادم میترسه خو

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اینترنت ادم و سکته میده..یبار سرچ کنی کلا از زندگی نا امید میشی اینقدر که تو اینترنت بد توضیح میده ز ...

عزیز من اگه از این‌مشکلات داشت سونو انومالی نشون میداد. نترسسسس خیالت راحت باشه

من خودم ان تی ۲/۸ بود. سل فری دادم بچه سالم بود. دیگه الفا فتو پروتین هم چک نکردم‌ خودم ماما هم هستم ...

امیدوارم همینی که میگی باشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اینترنت ادم و سکته میده..یبار سرچ کنی کلا از زندگی نا امید میشی اینقدر که تو اینترنت بد توضیح میده ز ...

خب اگه بیرون موندن مغز بود که واضح توی سونو دیده میشد عزیزم . اینترنت کل موارد رو گفته شما نباید به خود بگیری همه رو 

nt مربوط به سونوگرافیه. ضخامت پشت گردن رو اندازه میگیرن. مربوط به ازمایش نیست

اهان میدونم از روی گردن تشخیص میدن دان هست یاکه..که اگه ضخیم تر از حد معمول باشه مشکوک به دان میشن

کسی که سل فری میده دیگه لازم نیس آلفا فتو پروتئین چک کنه

سل فری همونDnaهست؟

بعضی پزشکا فقط الکی استرس وارد میکنن به مریضشون

به خدااا..برگشته به دوستم میگه هرچند سونوگرافیت سالمه ولی سونو همه چیو نشون نمیده و ممکنه بچت ناقص باشه