2777
2789
عنوان

مشکل جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 48 پست

علل انجام آزمایش آلفا پروتئین:

1-  اسکرین جنین یک زن باردار جهت تشخیص مشکلات مغزی یا نخاعی که نقص های لوله عصبی نامیده می شوند. این نقایص از هر ۱۰۰۰ مورد حاملگی تنها در دو مورد رخ می دهند.

احتمال ابتلا به نقص لوله عصبی در یک جنین هیچ رابطه ای با سن مادر ندارد. بیشتر خانمهایی که نوزادانشان با این نقص بدنیا می آیند هیچگونه سابقه ارثی از این بیماری ندارند. اگر قرار باشد از تست AFP برای تشخیص نقایص جنین قبل از تولد استفاده شود باید این تست در بین هفته های پانزدهم تا بیست و دوم حاملگی انجام شود.

2-  اسکرین جنین یک زن باردار جهت تشخیص سندروم داون: سطح پایین AFP در ۶۰ درصد موارد می تواند نشانه سندروم داون باشد اما هنگامی که نتایج تست AFP همراه با نتایج دو تست استریول و HCG مورد بررسی قرار گیرد، احتمال تشخیص سندروم داون تا ۸۰ درصد افزایش می یابد.

3-  اسکرین سرطان کبد (هپاتوما) در میان افراد مبتلا به سیروز یا هپاتیت B مزمن. قبل از انجام این تست نیاز به آمادگی خاصی نیست و خونگیری این تست مانند سایر آزمایشات است.

راستی سل فری برا ی سونو گرافی مرحله اول داده ..شاید از اون موقع تا الان تو رشد بچه مشکلی پیش اومده که الفا رفته بالا پس چجوری دیگه نباید الفا ازمایش بده وقتی دی ان ای داده؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدااا..برگشته به دوستم میگه هرچند سونوگرافیت سالمه ولی سونو همه چیو نشون نمیده و ممکنه بچت ناقص ب ...

عزیزم خب خیلیا بودن اینجوری توی سونو خوب بودن اما توی 5 6 سالگی علایم سندرم داون رو تو بچه شون دیدن . دروغ نگفته عزیزم. چون سونوگرافی ظاهر قضیه رو نشون میده. 

اما احتمال خطای ازمایش الفا هم هست 

راستی سل فری برا ی سونو گرافی مرحله اول داده ..شاید از اون موقع تا الان تو رشد بچه مشکلی پیش اومده ک ...

عزیز من بچه که یهو مشکل کروموزومی و ساختاری پیدا نمیکنه!!!!! اگه مشکل داشته باشه از اول داره بعدم الفا فتو پروتئین که رشد بچه رو پایش نمیکنه!!! واسه بررسی سندرم داونه و بررسی نقص سیستم عصبی که اگه باشه هم تو سل فری نشون میده هم تو سونو

راستی سل فری برا ی سونو گرافی مرحله اول داده ..شاید از اون موقع تا الان تو رشد بچه مشکلی پیش اومده ک ...

شاید دکتر برای احتیاط بیشتر ازمایش الفا رو تجویز کرده. وقتی میشه ازمایشی رو انجام داد و الان فرصتش هست چرا انجام نده خب؟ 

عزیزم خب خیلیا بودن اینجوری توی سونو خوب بودن اما توی 5 6 سالگی علایم سندرم داون رو تو بچه شون دیدن ...

این دوستمون سل فری دادن عزیزم. کسی که سندرم داون داره از زمان تشکیل نطفش داره چون یه کروموزوم اضافه داره.

شاید دکتر برای احتیاط بیشتر ازمایش الفا رو تجویز کرده. وقتی میشه ازمایشی رو انجام داد و الان فرصتش ه ...

این استرسای الکی خطرش واسه جنین و مادر خیلی بیشتره. مادر سل فریش سالمه!!!! سونو هم سالمه!!!!! دیگه چه احتیاطی

این دوستمون سل فری دادن عزیزم. کسی که سندرم داون داره از زمان تشکیل نطفش داره چون یه کروموزوم اضافه ...

خدا کنه چیزی نباشه ولی من اگه جای اون خانم بودم تمام ازمایشامو میدادم تا مطمئن بشم. احتمال خطای ازمایش هم هست . حتی تو همون سل فری. 

خدا کنه چیزی نباشه ولی من اگه جای اون خانم بودم تمام ازمایشامو میدادم تا مطمئن بشم. احتمال خطای ازما ...

اینجوری که شما فکر میکنید پس همه خوبه برن از همون اول آمنیو سنتز کنن کلی هزینه بدن کلی خطر کنن احتمال سقط رو ببرن بالا تا بیشتر مطمئن بشن

اینجوری که شما فکر میکنید پس همه خوبه برن از همون اول آمنیو سنتز کنن کلی هزینه بدن کلی خطر کنن احتما ...

نه عزیزم وقتی دکتر برام تجویز کنه میرم . نه اینکه دکتر تجویز کنه من بگم نه نیاز نیست