2777
2789
عنوان

مشکل جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 48 پست
نه عزیزم وقتی دکتر برام تجویز کنه میرم . نه اینکه دکتر تجویز کنه من بگم نه نیاز نیست

این چیزی که من گفتم دستورالعمل کشوریه و طبق کتاب ویلیامز رفرنس زنان و مامایی. حالا بعضی پزشکا دوس دارن خیلی مریض رو درگیر پاراکلینیک و استرس کنن دیگه خودشون میدونن

این چیزی که من گفتم دستورالعمل کشوریه و طبق کتاب ویلیامز رفرنس زنان و مامایی. حالا بعضی پزشکا دوس دا ...

خدا کنه چیزی نباشه . نمیدونم به خدا . ادم دلش هزار راه میره . اینایی که بچه هاشون مشکل دارن هیچکدوم نگفتن ما رفتیم سونو و ازمایش گفتن مشکل داره ولی خودمون سقط نکردیم. همه میگن اصلا فکرشم نمیکردیم اینطور بشه . نمونه اش توی اینستاگرام فراوونه. من اینا رو میبینم ترس برم میداره. خدا کنه سالم باشه عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سل فری سالم بوده  و سونوش هم نرمال بوده دیگه چرا آلفا فتو پروتئن چک کرده؟؟؟مطمئن باش بچش س ...

مناجان یسوال دارم من ازهفته 15دارم فمبیون 2میخورم هرشب 

بهم فیفول اینانداده دکتدم ولی باکثربچه هادکترشون بهشون داده اهن رو

نگرانم میگم چزابمن نداده احه جدیدان هم ازمایش خون ننوشته که بدونه کمخونی اینادارم یانه کلاوضعیتم چطوره 

من یبارتوهفته5ازخون دادم نرمال بودم دیگ ننوشت تاالن ک تو19هفته هستم 

بعداون فمبیون یکیش صورتیه ک هیچی اون زرده امگا3هست هزشب هرشب خوردنش ضررنداره؟

وخدایی که بشدت کافیست
مناجان یسوال دارم من ازهفته 15دارم فمبیون 2میخورم هرشب  بهم فیفول اینانداده دکتدم ولی باکثربچه ...

هم صورتیه هم زرده رو هر شب بخور عزیزم. در ضمن بنظر من فیفول هم بخور هر شب از ۱۶ هفته به بعد