2777
2789

سلام 

من یه پسر ده ماهه دارم زیاد وت نمیکنم چی بخورم ولی وقتی هم سعی میکنم چند مدت چی میخورم بازم چاق نمیشم باعث عذابم شده من از صورت خداروشکر خوشگلم اما هیکلم لاغر شده  کسی اگه تجربه استفاده از چیزو که برای بچه هم ضرر نداشته باشه داره بهم بگه ممنون میشم دعاش هم میکنم 

من قرص پریناتال و قرص زینک و بکمپلکس و مولتی ویتامین هم مصرف کردم تاثیری ندیدم 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   

ب نطرت قرص جای غذا رو میگیره؟

مث دوران بارداریت ب غذا خوردنت برس

الکی قرص نخور بچتم داره از شیرت میخوره هااا

شب شام بیشتر درست کن اضافشو بزار تو یخچال و برا ناهار گرمش کنو بخور اگ وقت نداری ناهار بزاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با غذا چاق نمیشم غذامم تنظیم کردم نتیجه ایی ندیدم بعدشم چون پسرم بهم وابستس و یاد گرفته تو همه چی دست میزنه ومیخوره نمیتونم راحت چیزی بخورم 

ب نطرت قرص جای غذا رو میگیره؟ مث دوران بارداریت ب غذا خوردنت برس الکی قرص نخور بچتم داره از شیرت م ...

قرص جای غذا رو نمیگیره اما اینم بگم من بعد یه مدت که زایمان کردم همش فشارم میفتاد ومیشد هشت منم مجبوری از بس سرمب زدم اخرین بار به دکتر گفتم برام قرص بنویسه اونم بکمپلکس نوشت الان تا احساس عفت فشار میکنم میخورم یه جور اجباره 

خووووش بحالتون لاغر شدید,من سر بارداریم خیلی خوب و خشگل بودم,بعد زایمانم تا یک ماه تقریبا داشتم برمیگشتم ب حالت قبلم,ولی نمیدونم چرا یهووو انقد چاق وگنده شدم,پهلو ورون وشکم,اصلا ی وضع افتضاح