2777
2789

4تا امپول پرولوتون 500 که هفته ای یه بار بزنم، دوبسته دوفاستون ،30 تا شیاف پروژسترون400 .... بقیه داروهامم که مکمله یدوفولیک ،دو قوطی کپسول pre-natal formulaکه مکمل ویتامینیه و هیوسین واسه درد و دمیترون واسه تهوع...

به نظرتون توی اون 3تا داروی اول زیاده روی نکرده

بهم گفت که ما همه تلاشمونو حفظ میکنیم این بچه سقط نشه و برات بمونه چون 2سال ناباروری داشتی

پسرکم مرگ‌ رو انتخاب کرد تا فرصت زندگی رو به خواهر کوچولوش بده...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هر حال اون دکتره یه فکری کرده ک اینا رو داده 

هیچی نمیشه جلوی سقط رو میگیره حتما

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

مگه علایم سقط داری یادرد پریود که امپول داد؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

من علاوه بر اینا روزانه دوتا آمپول پروژسترون عضلانی. یه دونه آمپول زیر جلدی سلکسان ۶۰. ماهی ۴تا سرم آی وی جی . متفورمین روزی دوتا آسپرین روزی یکی روزی دوتا نولپازا و...

روزی ۲۱ ی قرص داشتم. تا ۳ ماه از ماه چهارم شد ۱۶ تا تا ۳۴ هفته 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مبارکه خدارو شکر که طبیعی باردار شدی.خوب دکتر بهتر میدونه نه ما خانومای تی نی سایتی مشکل نازایی چی ...

مورفولوژی و تحرک کم اسپرمای همسرم

مگه علایم سقط داری یادرد پریود که امپول داد؟

درد که دارم ولی گفت طبیعیه ولی فک کنم چون بعد دوسال حامله شدم این همه احتیاط کرده.. گفت مثل یه باردای پرخطر بهت نگاه میکنیم که احتمال سقطو بیاریم پایین