2777
2789
عنوان

سالاد الویه پزای ماهر لطفا🙌

2744 بازدید | 50 پست

سلام

میخوام سالاد الویه درست کنم ( تعداد زیاده)

برا خودمون همیشه سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ رو میریزم غذاساز بعد مواد دیگه رو اضافه میکنم ( هویج و خیارشور و...)

میخوام ببینم برا مهمون هم بریزم غذاساز یا تیکه بشه بهتره؟

چون بچه م کوچکه و سخته 😞

سوال دومم اینه خیارشور سرکه ای خوشمزه تره یا خیارشور نمکی برا سالاد الویه؟

ممنون از جواباتون🤗

من برم یکم کارامو انجام بدم و برگردم جوابا رو بخونم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

همون غذایاز من برا۲۰ نفر دریت کردم

جفت خیارشورا خوبه

ب خصوص تگه توش سیر ریخته باشی ک طعم خ خوبی میده

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیارشور نمکی!

غذا ساز میریزی له نمیشه؟/؟

من خیلی له دوس ندارم

با رنده درشت رنده میکنم تخم مرغ و سیب زمینی مو

مرغم هم ریش ریش

یه کمم ژامبون میزنم

چون طعمشو دوس دارم

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
همون غذایاز من برا۲۰ نفر دریت کردم جفت خیارشورا خوبه ب خصوص تگه توش سیر ریخته باشی ک طعم خ خوبی می ...

ممنونم😗😗

البته اونقدر تعداد بالا نیست 😆😆 برا ده نفر هست

گفته یه موقع لهیده نشده بد باشه🙄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊