2777
2789
عنوان

سالاد الویه پزای ماهر لطفا🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 2744 بازدید | 50 پست
انصافا له بشه که دیگه الویه نیست.بلاخره باید یچیزاییش معلوم باشه.میتونی سیب و تخم مرغتو بریزی تو غذا ...

اره خیارشور و اینا رو نمیریزم خودمم تو غذا ساز

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس نخودفرنگی وهویج نمیزنین؟

اینا سلیقه ایه 

من معمولا نمیزنم ولی اگه حسش باشه نخود فرنگی داشته باشم چرا بدم نمیاد بزنم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
اره خیارشور و اینا رو نمیریزم خودمم

خوبه دیگه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
من میزنم خیلی خوشمزه تر میشه البته هویجم یک چهارم سیب زمینیمه

زیادد نیست یک چهارم🤔🤔🤔

من خیلی کم میزنم برا تفاوت رنگ ها تو سالاد الویه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزیزم بنظرم سیب زمینی تخم مرغ و مرغ تو چرخ کن خیارشور نمکی و ریز خورد کن رنده نکن ک اب بندازه بعدشم هویچو رنده کن و یکم جعفری

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
اخی عزیزم غذای خیلی ساده ایه  همونطورکه اویزونه درست کن😀😀

اخه اوینیش زیاده😆😆😆

بیینه جوابشو نمیدم از در و دیوار بالا میره و میاد رو اپن و دم و دستگاه اشپزی😐😐😐😐

نه عزیزم اگه 4 تا سیب زمینی بزرگ بریزم یه دونه هویج میزارم

👌👌👌👌

ممنونم دوستان از راهنماییهاتون😗😗😗😗