2777
2789
عنوان

سالاد الویه پزای ماهر لطفا🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 2744 بازدید | 50 پست

اگه جدا رنده کنی بهتره مخصوصا مرغ که حتما باید ریش ریش باشه تا الویه کش دار بشه!

خیارشور هم فکر کن نمکی بهتره بعضی سرکه ایا بوی تندی دارن!چک کن ببین کدوم ترد تره!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما تخم مرغو سیب زمینی رو رنده میکنیم.خیارشورو ریز ریز خورد میکنیم. مرغم ریش ریش میکنیم.خیارشورم هر دوتاش خوشمزه میشه 

ولی برا خوشمزه تر شدنش وقتی داری سس میزنی فلفل سیاه و آویشن بزن عطر طعمش فوق العاده میشه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
عزیزم برامهمون توغذاسازنریز  ازخیارشورنمکی استفاده کن سرکه ای خوشمزه نیست

چشم نمکی میخرم☺

خیلی بد میشه غدا ساز؟

پسرم اویزونه ازم اخه😂😂😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خیار شور سرکه ای کلا ب نظرم خوش مزه تره ..بازم سلیقه ای هست..ولی سس زیاد برن ک خیلی خوش مزه تر میشه. ...

سس👌👌👌👌👌

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خیارشور نمکی باید باشه اسمش روشه: شور من که خودم خورد میکنم مواد رو..خوبه یه کم زبر باشه که بفهم ...

ممنون 

خیارشور نمکی! غذا ساز میریزی له نمیشه؟/؟ من خیلی له دوس ندارم با رنده درشت رنده میکنم تخم مرغ و س ...

رنده هم پیشنهاد خوبیه☺☺

ژامبون میدونم نمیخورن😐

من سالاد الویه هام تعریف از خود نباشه خیلی خوشمزه اس و تعریف زیاد میکنن

اول سیب زمینی نسبت به مرغت بیشتر باشه 

خیار شور سرکه ایی استفاده میکنم و.به مقدار خیلی زیاد بصورت ریز خرد میکنم 

اخر سر که همه موادخنک شدن سس مایونز میزنم بیشتر مارک دلپذیر 

و.حتما حتما دو سه ساعت بذار تو یخچال بعد سرو کن .

چشم نمکی میخرم☺ خیلی بد میشه غدا ساز؟ پسرم اویزونه ازم اخه😂😂😂

انصافا له بشه که دیگه الویه نیست.بلاخره باید یچیزاییش معلوم باشه.میتونی سیب و تخم مرغتو بریزی تو غذا ساز  ...خیار شور و مرغتو با دست درست کنی

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

حالا درست کردی یه بشقاب بده اینور 

دلمون خواست  

منم

منم🤣🤣🤣