fysjj مدیر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 عنوان چیکار کنم زود فراموش کنم یکی بهم حرفی بزنه حتی مهمم نباشه بدل میگیرم و غصه میخورم | مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 125 پست کینه ای نیستم چون میبخشم بعد اینکه خنک شدم ...فقط غصه میخورم 1397/03/23 | 06:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123863 مرسی...باشه دیگه میرم.....دیگه تمومه..بسمه هرچی شکستم...از خودم از همه خستم ...باید از یادم بری &nbs ... برو بابا دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
fysjj مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 نه معلومه كه نه دیدی آقا ملیکا نمیخوادت بیا شمسی خان وم تو کوچمونو ببر با اون خالای صورتش بگیرمش برات ؟یا بازم نازیرو میخای 😉😂😉😉
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 برو بابا میرم...یه جایی ک رنگمم نبینی مییییییییرم..خودت گفتی ک دیگه از تو ارامش نمیگیرم...خداحافظ عشق منمییرم...نمیخوام عشقیو ک از ترحم بااااشه..میرم تا اونی رو ک میخوای شاید پیدا شه...خداحافظ عشق من من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 دیدی آقا ملیکا نمیخوادت بیا شمسی خان وم تو کوچمونو ببر با اون خالای صورتش بگیرمش برات ؟یا بازم نازیر ... قرمه سبزی بلده درست کنه؟ من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
fysjj مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 قرمه سبزی بلده درست کنه؟ آخی نه😓هیچ کاری بلد نیست فلجه یکی رو میخواد ک فقط با موچین بشینه موهای رو خالشو بکنه فقطم اسرار داره دوجنسه باشه 😂😂😉😉😉
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 آخی نه😓هیچ کاری بلد نیست فلجه یکی رو میخواد ک فقط با موچین بشینه موهای رو خالشو بکنه فقطم اس ... راست کار خودمهههه..اوووووف چ زنی...چ دلبری........زنی ک ب فکر زیبایی شخصی باشه و نزاره مو بمونه رو خالش جاش تو بهشته......همینو ورمیدارم من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123863 میرم...یه جایی ک رنگمم نبینی مییییییییرم..خودت گفتی ک دیگه از تو ارامش نمی ... گمشو باباخيانتكاربرو شمسي كوره رو بگير دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
fysjj مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 راست کار خودمهههه..اوووووف چ زنی...چ دلبری........زنی ک ب فکر زیبایی شخصی باشه و نزاره مو بمونه رو خ ... پس حله دیگه ....بزار برم نظر شو بپرسم جوابتو میدم...
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 گمشو بابا خيانتكار برو شمسي كوره رو بگير میرم میگیرم تا چشت دراد...ورپریده من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 مثل نام کاربریت....آفرین کاملا درست گفتی اوهوم 😊 قربونت 😘 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 پس حله دیگه ....بزار برم نظر شو بپرسم جوابتو میدم... سریع ..بدو..بی زن موندم این وسط من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 انشاا....خدا ب حق همین ماه ک دامن خانم فاطمه سبز شده ذامن تورم سبز کنه مرسی فدات شم 😔❤ی دنیا ممنونم از دعای خیرت... 😻💐منم برات بهترین آرزوها رو دارم گلم ❤ 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 حرفات آرام شم داد ممنونم گلم فدات عزیزدلم 😘❤ خداروشکر...آفرین همیشه همینجوری آروم باش 😻💐 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
زهرا_24 عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8314 من بدترین اتفاق تو زندگیم افتاد اما بخشیدم . سعی کن توقعتو از اطرافیانت بیاری پایین
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 وااای دقیقا منم مثه تو اصلا نمی تونم به دل بگیرم سریع هم فراموش میکنم ای جانم 😊 آفرین دیگه... 😘❤درستش همینه... 😎👍 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐