2777
2789
ببين ملي بهت نگفتم؟؟ چنتا شووهرپيدا كردممم عااالين عااالي

چنتاااااااااااااااااااااا؟کی وقت کردی گل من؟  

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
چنتاااااااااااااااااااااا؟کی وقت کردی گل من؟    

از ديشب تا الان

٧تا پيدا كردممم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر     بابا دختر من داشتم با اون شیر خیار شوخی میکردم فک کردم خوندین اخه ن ...

جز زن این شو شو ی خودم زنه تو نمیشم صدبار این خوشکل پسر بیاد خواستگاریم باز زنش میشم ان قد آق ام همه چی تمومه😛😛😛حالا تو بگو ببینم ان قد زن داری کدومش مسه من تورو میخوان؟😆

از ديشب تا الان ٧تا پيدا كردممم

ت. ک سرعت عملت از من بالاتره

من یکی امروز پیدا کردم نزدیک بود بزنه پدرمو در بیاره..شانس ندارم...

شوهرات خوبن؟باحالن؟

ت. ک سرعت عملت از من بالاتره من یکی امروز پیدا کردم نزدیک بود بزنه پدرمو در بیاره..شانس ندارم... ش ...

آرهه از تو خيلي بهتره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جز زن این شو شو ی خودم زنه تو نمیشم صدبار این خوشکل پسر بیاد خواستگاریم باز زنش میشم ان قد آق ام همه ...

همین نازنین..منو دوس داره ها..ولی ناز میکنه..دختره بلاخره غرور داره..نمیخواد زود بیاد زیر یه سقف با من..اینجوری نبینش کسی چپ نگام کنه چشاشو در میاره..مگه ن نازنین؟  (نازنین جان من ابروداری کن)

همین نازنین..منو دوس داره ها..ولی ناز میکنه..دختره بلاخره غرور داره..نمیخواد زود بیاد زیر یه سقف با ...

واي مليكا يه مرده بهم درخواست دوستي داد

چي فكر كرد راجبم؟؟؟

همین نازنین..منو دوس داره ها..ولی ناز میکنه..دختره بلاخره غرور داره..نمیخواد زود بیاد زیر یه سقف با ...

نه

معلومه كه نه

واي مليكا يه مرده بهم درخواست دوستي داد چي فكر كرد راجبم؟؟؟

گفته اینکه هفتا داره منم هشتمی    

منو نمیبینن اینجا ک شوهرتم  برم براش خانمم؟

گفته اینکه هفتا داره منم هشتمی     ...

برووو

نه معلومه كه نه

مرسی...باشه دیگه میرم.....دیگه تمومه..بسمه هرچی شکستم...از خودم از همه خستم ...باید از یادم بری  

من میرم نازنین ولی یه روز اسمم میشه اسم بچت...خدافظ