2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 54 پست

منم خونه مامانم هروقت اراده کنم با همسرم میریم شاید هر روز شاید ....از اول ماه رمضون بار و بندیلمونو جم کردیم اومدیم خونه مامان من.خونه مادر شوهرمم اصلا تنها نمیره باهم تقریبا هفته ای یکبار شاید دیرتر بشه اما زودتر نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اکثرا با همسرم میرم, ولی خیلی اذیت میشم. بعضی رفتارشون اذیتم میکنه. مثل تحویل نگرفتنشون, خیلی کم پیش میاد مهاطب قرار بدن منو, عملا جز سلام و احوالپرسی حرفی نداریم و اونا باهم حرف میزنن. من اکثرا ساکتم خیلی حوصلم سر میره. موقع خوردن غذا مادرشوهرم همش به پسرش تعارف میکنه! به من 5%!!!مثلا من توی اون ها غریبه ام نه پسرش. از این اخلاقای ریز بد زیاد داره که منو عصبی میکنه. من ادم صبوریم در کل اما قشنگ سگ میشم وقتی اونجا میرم. به خاطر همسرم تحمل میکنم. هیچوقت نشده با میل و اشتیاق برم.... قبل ازدواج همیشه فکر میکردم با مادرشوهرم دوست میشم و مث مامان خودمه ولی واقعیت تلخ چیز, دیگه ای بود.... بحث تعارف رو کردم, جالب اینه خونه مامان خودم میریم به دامادش تعارف میکنه که خجالت نکشه😁البته این قابل درکه, به همسرم میگم من زیادیم انگار

انقد بخند که ابرا ببارن, مقصد جاییه که غم ها نباشن 
ما تو یه حیاطیم همیشه شام اونجاییم  خیلی هم کمکم میکنه خدااا خیرش بده از این بابت تا حالا نذا ...

الهی خدا حفظشون کنه.اینقد خوشحال میشم و انرژی میگیرم ازین مادرشوهرای مثبت میبینم😊 حس خیلی خوبیه

خونواده شوهرت خوبن؟دورو نیستن؟عروس دوستن؟

آره خوبن.هربار میریم کلی لبنیات و خوراکی میده.دورو نیستن.هرچی بخوان تو روت میگن.بعضی وقتا بحث مون میشه تا زنگمم نزنه معذرت نخواد نمیرم خونش.

رفت خونه شما تنها چکار؟چرا خونه مامانت کم میری؟

تنها نبود شوهرمم خونه بود...منم رفتم غذا خوردم و برگشتم....خونه مامانم دوره و شوهرم شب نمیخوابه میگه نصف شبم شده برگردیم خونمون...منم دیر به دیر میرم و عادتم شده دیگه

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

خونه مامانم هم تنهایی هم با شوهرم  😊

خونه مامانش اگه بره تنهایی میره اگه نره که هیچ خودم نمیرم چون قطع رابطه ام خیلی وقته چون ازشون متنفرم 😷😷😷

در کل خونه مامانمینا و فامیلمونو فامیلشون باهم میریم خونه مامانش تنهایی 😞

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
خونه مامانم هم تنهایی هم با شوهرم  😊 خونه مامانش اگه بره تنهایی میره اگه نره که هیچ خودم نمیر ...

سر چی قهری؟تنها میره برمیگرده اخلاقش تغییر نمیکنه؟از تو بد نمیگن تو گوشش؟

هر هفته جفت خانواده ها باهم میریم...شیفت شب باشه شوهرم ماهی چند روز اوندقت تنها خونه مادرم میمونم‌..وگرنه باشه باهم..

گاها پیش نیاد یه هفته نیاییم ..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

من هروز ميرم خونه مامانم شوهرمم ميره به مامانش اينا سر ميزنه هفته اي ٢ بار باهم ميريم خونه مامانمم خيلي مياد

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.
سر چی قهری؟تنها میره برمیگرده اخلاقش تغییر نمیکنه؟از تو بد نمیگن تو گوشش؟

بخاطر ی موضوعی که به منو و شوهرم فقط ربط داشت دخالت خیلی بیجایی کردن منم دوسه بار از قبل نادیده گرفتم ولی کاسه صبرم لبریز شدش و دیگه نتونستم خونسردیمو حفظ کنم ی دعوای گنده راه انداختم و باهاشون قطع رابطه کردم استارتر باورت نمیشه الان که خیلی وقته قطع رابطم خیلی اعصابم ارومه 😊 نه تنها میره بعضی اوقات چون همش سرکاره وقتش نمیشه اونم چی بشه بره 

نه میره میاد اخلاقش تغییر نمیکنه ولی من میدونم زنیکه پیش شوهرم از من بد میگه ولی اون میگه من اصلا به حرفاش توجه نمیکنم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا