چه جالب من نمیدونستم تا حالا استاتر ممنون به اطلاعاتم اضافه شد با این تاپیکت😁
چی شد اسمت این شد؟ از بچه های بالایی؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
من دل داده بودم بهت 😔 فک کردم یکی عاشقم شده واقعا 😭 دلمو ب نامت کردم 😡
Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
لابد میخوای بگی بچه تو شکمت هم مال منه....خانم محترم من عقیمم سمت چیه ریپ میزنه..از الان بگم ...
فک نمیکردم زیر این بزنی دیگه... واس همین رفتم از بچمون ازمایش دی ان ای گرفتم ...
بیا پسلم بلو غغل بابات
اها اره میخواستم بزارم 313 به جای 3 یک گذاشتم بعد که عضو شدم فهمیدم اشتباه نوشتم نمیتونمم عوض کنم.
انشالا خیره اخوی