2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیشفرض برنامم عاشق شدنه فداتشم  جدی نگیر     ...

لعنتی قلبم شیکست :(

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
لعنتی قلبم شیکست :(

ن چرااااااااااااا؟بیا تو قلب من جا واسه همه هس...فقط سر راه وانستا ..توقف بیجا مانع کسب است..اون گوشه یه جا پیدا کن بشین الان نفر بعدی رو هواله میکنم        

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
ن چرااااااااااااا؟بیا تو قلب من جا واسه همه هس...فقط سر راه وانستا ..توقف بیجا مانع کسب است..اون گوش ...

قلبه یا مترو   ولم کن برم بیرون خروجی کجااااس   

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
قلبه یا مترو   ولم کن برم بیرون خروجی کجااااس    

دوستان اسمشو گذاشتن مرقد امام چون از کشورهای دیگه هم زیاد میرن توش....

بودی حالا یه چایی پوست میکندیم  

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
             دوستان اسمشو گذاشتن مرقد امام چون از ک ...

نوش جون ب مهمونا برس لعنتیه دروغگو 😃