2777
2789

سلام

بچه ها من یه بارم تاپیک در این موردگذاشتم اما جواب نگرفتم

خواهش میکنم اون خانمی که اهل تهران و  یه بچه ی زیر دو سال داره و اسم بچه اش  تو مایه های یاس یا یاسین یا شبیه اینه بهم پیام بده

خیلییی مهمه و ضروریه کارم .ینی در مورد زندگی خود اون خانمه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش نمیاد😐میترسه شناخته شه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
میشه لطفا ب ماهم بگی موضوع از چ قراره؟؟ بدجچری فکرم مشغول شد

اخه بگم اینطوری که شاید راضی نباشه ولی اگه هر کدوم تون میشناسینش بهش بگین بهم پیام بده

خصوصی بهم پیام بده  خیلی مهمه  میدونم اینجاست

😂😂😂من شوهر ندارم چه برسه به بچه 😁

میگم نمیاد بگه منم چون همه اینجا میترسن شناخته شن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بیاد به نفع زندگی خودشه😐 

باشه خانومی که بچت یاسینه برو به نفع خودته😒

چه هیجان انگیز😮 خدانکنه یه بار یکی اینجوری بیاد دنبال من😵😨

چرا اخه 😐 شاید واقعا میبینه و نمیاد 😑😑 

بابا من چیزی از زندگیش فهمیدم اتفاقی که باید بدونه