2777
2789
عنوان

دلم گرفته😥😥😥

88 بازدید | 11 پست

خیلی دلم میخواد به یه بنده خدایی كمك كنم ولی هیچ كاری از دستم برنمیاد😢😢آخه چرا؟؟😭😭

چقد بی خاصیتم😭😭😭

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هم مالی هم یكی كه پشتوانش باشه ولی من فقط براش غصه میخورم

یه کمپین حمایت مالی براش راه بنداز...یا به یه خیریه معرفیش کن اگه خیلی لازم داره.برای پشتوانه بودن خواهرانه بهش کمک کن.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
یه کمپین حمایت مالی براش راه بنداز...یا به یه خیریه معرفیش کن اگه خیلی لازم داره.برای پشتوانه بودن خ ...

نمیخوام آبروش بره..ازش دورم😢😢

نمیخوام آبروش بره..ازش دورم😢😢

چرا ابروش بره...با یه خیریه تماس بگیر مخفیانه طوری که کسی نفهمه کمکش کنند.براش دعا کن،دعا خیلی اثر داره گلم😉❤

چرا ابروش بره...با یه خیریه تماس بگیر مخفیانه طوری که کسی نفهمه کمکش کنند.براش دعا کن،دعا خیلی اثر د ...

دعا كه همش میكنم..شاید ناراحت بشه به خیریه بگم..دوست داشتم زندگیش درست بشه ولی نشد..خدایا حكمتتو شكر😞😞

دعا كه همش میكنم..شاید ناراحت بشه به خیریه بگم..دوست داشتم زندگیش درست بشه ولی نشد..خدایا حكمتتو شكر ...

عزیزدلم...خدا هر کسو بیشتر دوست داشته باشه بیشتر امتحانش میکنه❤ برای دوستت دعا میکنم ان شاءالله مشکلش درست بشه😉❤

عزیزدلم...خدا هر کسو بیشتر دوست داشته باشه بیشتر امتحانش میکنه❤ برای دوستت دعا میکنم ان شاءالله مشکل ...

مرسی عزیزم😘😘