2777
2789
عنوان

مسافرت با جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار تاحالا مسافرت رفتی باهاشون . منم ۵ساله ازدواج کردم  ولی حوصله ندارم لذت های سفرم رو با ...

من با اون یکی جاریم دو سه باری رفته بودم ولی بااین جاریم دفعه اول بود،واقعا هم خوب بود،البته بگم خونه هامونم نزدیک همن ولی کلا اونقد رفت و امد نداریم جون جاریم اکثرا خونه مامانش منم خونه نیستم🤣اما واقعا خوش گذشت وبرنامه گذاشتیم با اون یکی جاریم بریم همه باهم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
استارتر جان ان شاءالله هميشه خوشي و دوستي روابط خوبي داشته باشين عزيزم

مرسی عزیزم 

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
من با اون یکی جاریم دو سه باری رفته بودم ولی بااین جاریم دفعه اول بود،واقعا هم خوب بود،البته بگم خون ...

مراقب رفت و آمدت باش عزیزم دوستانه میگم جاری دلش واسه زندگی جاری نمیسوزه.امیدوارم همیشه خوب باشید ولی فقط باید احتیاط کرد در کنار جاری.درد دل نکن باهاشون  فقط مسافرت برو.

ماشالله...دخملت عروسکهههههه...دلم ضعف کرد واسش😍😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه.ان شالله عکسهای عروسیش

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘