2777
2789
عنوان

مسافرت با جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 100 پست
امیدواریم که برات تله نزاشته باشن    

نه عزیزم اونطوری نیستن

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم یه سمت خوبی و بدی خود آدمه  خودت خوبی که بقیه خوبن

لطف داری عزیزم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

اتفاقا مسافرت با جاری بدون مادر شوهر خیلیم حال میده مادر شوهر این وسط موش میدوونه که با هم خوب نباشن جاریا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
درووووووووود فرزندم     جطوری؟ داماد گلم چطوره؟😊

خوبم ننه جون شما چطوري ؟دلم برا گيساي مش كردت تنگ شده بود😄😄

خخخخ خوبه فعلا بش نگو داماد تا عقد كنيم پرو نشه😂😂

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
امشب تا با جاریات دعواتون نندازیم ولت نمی کنیم😂

نه اتفاقا فردا تولد همسرمه با دوتا شون میخوایم همسرمو سورپرایز کنیم،جاری اولیه بزرگم کلا اهل رفت و امد نیست

نه اتفاقا فردا تولد همسرمه با دوتا شون میخوایم همسرمو سورپرایز کنیم،جاری اولیه بزرگم کلا اهل رفت و ا ...

اوه اوه پس حتما اولی رو دوست ندارین. میدونستم. 😂شوخی کردم انشالله به سلامتی

نباشی ، نمی تونم
خوبم ننه جون شما چطوري ؟دلم برا گيساي مش كردت تنگ شده بود😄😄 خخخخ خوبه فعلا بش نگو داماد تا عقد كن ...

دندون مصنوعی هامم دلشون واسه تو تنگ شده بود😊  

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
اتفاقا مسافرت با جاری بدون مادر شوهر خیلیم حال میده مادر شوهر این وسط موش میدوونه که با هم خوب نباشن ...

اتفاقا من مادرشوهرم خیلی ارومه وخانوم

۳تا دارم خوبن

از خوبی خودته منم شیش تا جاری هستیم اون پنج تا همیشه باهم درگیرن پشت سرهم حرف میزنن ولی من با همشون خوبم هیچ وقتم با هیچکدومش حرفم نشده همشونم دوس دارم ولی اونا پشت هم حتی به منم تیکه میندازن ولی من پیگیر نمیشم