2777
2789
عنوان

برا کک و مک صورتم چیکار کنم،?

892 بازدید | 10 پست

سلام کسی راه حل داره ک حتما جواب داده باشه دکتر پوست زیاد رفتم لیزر هم که میگن خوب نیس بعدش عود میکنه کسی اگه میدونه لطفا بگه ممنون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اگر مادرزادیه (یعنی در واقع خال های ریزه ) که هیچی حال کن باهاشون خیلی هم بامزه ان.

اگر واقعا کک و مکه که در اثر آفتاب و سن و کلا شرایط محیطی ایجاد شده

اول هرررر روز ضد آفتاب با اس پی اف بالای ۳۰. 

بعد هم استفاده هرروزه از کرم یا سرم حاوی ویتامین سی (بالای ده درصد) 

یا کرم و سرم حاوی آلفا آربوتین (يک تا دو درصد) 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
اگر مادرزادیه (یعنی در واقع خال های ریزه ) که هیچی حال کن باهاشون خیلی هم بامزه ان. اگر واقعا کک و ...

ممنون ..این کرم ها که گفتین لایه برداره؟روزی چنبار باید استفاده کرد  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا هم بامزه نیستن اعتماد ب نفسمو میگیره  

ممنون ..این کرم ها که گفتین لایه برداره؟روزی چنبار باید استفاده کرد    

نه اینا روشن کننده است بیشتر. 

لایه بردار تاثیرش موقته اینا چندین ماه طول میکشه اما لکو از بین میبره.

لایه بردار اگر می خوای کرم AHA باید بگیری.

روزی یک بار٬ یا دو بار. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
نه اینا روشن کننده است بیشتر.  لایه بردار تاثیرش موقته اینا چندین ماه طول میکشه اما لکو از بین ...

نه لایه بردار نمیخوام..عزیزم شما خودتون تاثیر این کرم هارو دیدین یا شنیدین؟؟

نه لایه بردار نمیخوام..عزیزم شما خودتون تاثیر این کرم هارو دیدین یا شنیدین؟؟

من از پوستم خیلی مراقبت می کنم و همیشه ضد آفتاب می زنم برای همین لک نمیشه معمولا. اینایی که گفتم موادیه که روشون تحقیقات انجام شده و ثابت شده موثرن و به صورت گسترده توصیه و استفاده میشن. مخصوصا ویتامین سی درصد بالا.

من از پوستم خیلی مراقبت می کنم و همیشه ضد آفتاب می زنم برای همین لک نمیشه معمولا. اینایی که گفتم موا ...

من پوستم سفید و صافه فقط کک و مک رو گونه هام و چونه دارم که البته ضد افتاب میزنم مشخص نمیشه زیاد تقریبا محو میشه اما دلم میخواست کلا بره بخصوص که تازه نامزدم هستم البته همسرم مشکلی نداره   

اگر مادرزادیه (یعنی در واقع خال های ریزه ) که هیچی حال کن باهاشون خیلی هم بامزه ان. اگر واقعا کک و ...

مادرزادی یعنی چی؟کک و مک های من ثابتن .در اثر افتاب ندیدن کمرنگمیشن ولی هیچوقت از بین نمیرن .....تو بچگیمم اصلا نداشتمشون 

و خدایی که به شدت کافیست....
مادرزادی یعنی چی؟کک و مک های من ثابتن .در اثر افتاب ندیدن کمرنگمیشن ولی هیچوقت از بین نمیرن .....تو ...

بعضی ها از کودکی کک و مک دارن٬ مثل خیلی از کسایی که موهاشون نارنجی/قرمزه به صورت طبیعی٬ جز ژنتیکشونه. البته اون رو هم می شه از بین برد با لیزر و.... اما به نظر من اگر طبیعی باشه خوشگله.

اما اگر در اثر آفتاب بوجود اومده باشن توی سال های بعدی هم دیگه خود به خود از بین نمی رن٬ باید حتما درمان بشه. با کرم و سرم های روی پوست یا لیزر و.....