25سالمه متولد 72ام .شوهرمم متولد 64.شهریور میشه 2ساله عروسی و 3.5 ساله عقد کردم.به خاطر دلار و وضعیت مملکت شغلمو ازدست دادم شرکتی که توش کارمیکردم تعدیل کرد و شامل منم شد.الان تویه شهرغریبم که کسیو ندارم و شوهرم مهندس برق و سرپرست تولیده یه کارخونه س از صب تا 9_10شب سرکاره ومن مدام تو خونه م.البته دنبال کارم ولی ازوقتی ازدواج کردم دنبال کارم تازه یه کارخوب پیداکرده بودم که اینطوری شد دیگه هم خودم هم شوهرم خسته شدیم ازدنبال کارگشتن واسه من.مستاجریم ولی میخواستیم خونه بخریم که یدفه انقد گرون شد نشدبخریم موند سال بعد تابیشتر بتونیم پس انداز کنیم و وام بگیریم.حالا با این اوصاف بنظرتون چن ماه دیگه حدوداآبان اقدام کنم؟تنهایی خیلی اذیتم میکنه راستش ازمخارج بچه دارشدنم میترسم نمیدونم با این اوضاع میتونیم برسونیم یانه ولی شوهرم میگه میرسونیم.خانمایی که تجربه دارین میشه راهنماییم کنین
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ای بابا خواهر قیمت چی ارزون شده که این ارزون شه وقتی طلا شد 120 تومن گفتن نه بابا ارزون میشه الان شده 208 تومن کو کجا ارزون شد منکه بهش فکر میکنم میخوام سکته کنم
حقوق شوهرمم گفتم حدودا 3تومن میشه اشتهاردم بیمه تکمیلی ندارم ولی اگه باردار شم بیمه تکمیلی م ...
خب بد نیست حقوقش خوبه خداروشکر
اونجا هم به اندازه خود تهران گرونی نیست
اگر تونستی کار پیدا کنی هم برو تا دنیا اومدن نینی یه کم پس انداز کن
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ای بابا خواهر قیمت چی ارزون شده که این ارزون شه وقتی طلا شد 120 تومن گفتن نه بابا ارزون میشه الان شد ...
خدا به داد مردم بیچاره برسه
من که رفتم تو مخ شوهرم مهاجرت کنیم
کاش بشه
دوست شوهرم اونجاست باهم درتماسیم میتونه کار جور کنه براش