2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه اقدام کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 49 پست
شما ازالان اقدام کن شاید با بار اول جپاب نگیری درضمن برو اول هم خودت هم همسر ازمایشاتون و انجامم بدی ...

اخه میخوام یطوری شه تولدش بیوفته تابستون تامامانم بتونه بیادپیشم اگه باراول اقدام باردار شم سخت میشه هم واسه اونا هم واسه من.اگه تواین یکی دوهفته تصمیم بگیرم حتما میرم دکتر وحتی تصمیم دارم اصلاح مزاجم برم  

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما تضمیین میکنی که ارزون میشه؟؟؟؟؟

خیر تضمین نه

نظرم اینه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اخه میخوام یطوری شه تولدش بیوفته تابستون تامامانم بتونه بیادپیشم اگه باراول اقدام باردار شم سخت میشه ...

پس برو سونو انجام بده ک خیالت از بابت اینکه کیست نداری راحت بشه قرصای تقویتی بخور بعد هروقت خواستی اقدام کن

عزیزم قیمت خونه ثابت نیست پایین میاد یه کم دست نگه دارید احتمالا میشه بخرید انشاالله. با توکل بر خد ...

حقوق شوهرمم گفتم حدودا 3تومن میشه اشتهاردم بیمه تکمیلی ندارم ولی اگه باردار شم بیمه تکمیلی میگیرم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
خیر تضمین نه نظرم اینه

ای بابا خواهر قیمت چی ارزون شده که این ارزون شه وقتی طلا شد 120 تومن گفتن نه بابا ارزون میشه الان شده 208 تومن کو کجا ارزون شد منکه بهش فکر میکنم میخوام سکته کنم

استارتر من کار شوهرم ی جور بود که حتی تا ۳ ، ۴صبح طول میکشید 😩 من بدبخت از صبح تا شب تنهای تنها میم ...

خداروشکر انشاءالله زندگیتون روز به روز شیرین تر وپربرکت تربشه.خیلی انرژی خوبی دادی بهم عزیزم

حقوق شوهرمم گفتم حدودا 3تومن میشه اشتهاردم بیمه تکمیلی ندارم ولی اگه باردار شم بیمه تکمیلی م ...

خب بد نیست حقوقش خوبه خداروشکر

اونجا هم به اندازه خود تهران گرونی نیست

اگر تونستی کار پیدا کنی هم برو تا دنیا اومدن نینی یه کم پس انداز کن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
 حقوق شوهرمم گفتم حدودا 3تومن میشه اشتهاردم بیمه تکمیلی ندارم ولی اگه باردار شم بیمه تکمیلی م ...

اه منم نظر اباد خراب شدم دوتامون تو غربتیم امان از غریبی اوضاع شرکتاش میگن خرابه منم شوهرم تو شرکته

ای بابا خواهر قیمت چی ارزون شده که این ارزون شه وقتی طلا شد 120 تومن گفتن نه بابا ارزون میشه الان شد ...

خدا به داد مردم بیچاره برسه 

من که رفتم تو مخ شوهرم مهاجرت کنیم

کاش بشه

خداروشکر انشاءالله زندگیتون روز به روز شیرین تر وپربرکت تربشه.خیلی انرژی خوبی دادی بهم عزیزم

خواهچ فدات 😍💛💜💚💙

نی نی شماهم صحیح و سالم ایشالا میاد بارزق و روزی فرااااااااوان 😊😊

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
کجای ؟میخوای بری کجا؟

من تهرانم الان

آلمان مدنظرمه

دوست شوهرم اونجاست باهم درتماسیم می‌تونه کار جور کنه براش

خوشبحالت من تو ایران دوتا شهر نمیتونم جابجا شم

کل سرمایه ما هم یه خونه ست گلم اونم قسط داره