2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار جان شوهرت کدام آزمایشگاه آز داد؟

برای مردها فقط آز مراکز ناباروری معتبر هست چون مشاهده ای انجامش میدن نه با دستگاه

البته آزمایشگاه مهر کرمانشاه هم دستی و مشاهده ای انجام میدن.

بقیه جاها اصلا معتبر نیست

خدایا ممنونم که تو دلم نی نی گذاشتی. هر روز برای همه دوستان منتظر نی نی سایت دعا میکنم.
مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی آزمایش داده،آزمایشگاه مهر کجاست؟

پارکینگ شهرداری. پایین تر از آزمایشگاه رازی. فکر کنم ساختمان سعادت

خدایا ممنونم که تو دلم نی نی گذاشتی. هر روز برای همه دوستان منتظر نی نی سایت دعا میکنم.

توی اون تاپیک اعدام بودی ؟

دیدی قفلش کرد؟

خودش بودا!

دید داره گندش در میاد و من و تو گفتیم کرمانشاه هستی؟ قفلش کرد!!!

شما کجا کرمانشاه این اتفاق افتاده عزیزم؟

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره

شما کی این خانوم میشید؟

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
توی اون تاپیک اعدام بودی ؟ دیدی قفلش کرد؟ خودش بودا! دید داره گندش در میاد و من و تو گفتیم کرمانش ...

آره زودی قفلش کرد

والله قبلا پدر دختره توی کوچه ما بودن (مسکن هستیم)بعد کشیدن فک کنم الان شهرک معلم باشن

چندتا از همسایه هامون فامیل هستن باهاش از طریق اونا شنیدیم

آره زودی قفلش کرد والله قبلا پدر دختره توی کوچه ما بودن (مسکن هستیم)بعد کشیدن فک کنم الان شهرک معلم ...

آره مام نزدیک شهرک معلمیم ..خاله ام واسم تعریف کرد

به احتمال زیاد فامیلش بود دید گندشو درآورده و داره شناخته میشه قفل کرد تاپیک رو.

الانم درخواست داد و تاپیک رو حذف کردن نی نی یارا!

برو نگاه کن! نیستش تاپیکش