2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 38 پست

عزیزم دارو گیاهی و زالو درمانی اگر بری واسه شوهرت خیلیییی بهتر جواب میده

این مرغ و تخم مرغ هورمونیم نباید بخور به جاش محلی و نخود زیاد بخوره البته آروم بزاری بپزه نه با جی پاس و اینجور چیزا

سلام گلم خوبی؟؟ بهتری؟؟ انتقال دادی؟؟ مدتی سایت نیومدم گفتم ببینم چیکار کردی؟؟

من بعداز آمپول دیفرلین پریودهام تا مدتی بهم ریخت چندبار سونو دادم ضخامت و تخمکهام داغون بودن رفتم دکتر گفت دیفرلین یائسگی موقت میاره الان تخمدانت توی خوابه... یعنی عملا بعداز تزریق اون آمپول تا شش هفت ماهی حتی اقدام کردن هم بی فایده اس . البته بهم دارو تقویتی داد حس میکنم بهتر شدم... شما چیکار کردی؟؟ بعداز دیفرلین سونو دادی ببینی چی شده؟؟؟    

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم،ممنون خداروشکر خوبم

نه انتقال ندادم ۴ سری دارو گرفتم آندومترم ۳ خطی نمیشه ضخامت خوبه روز ۱۶ پریودی ۹ بود

من یه سری دیگه دیفرلین گرفتم یعنی ۲ بار میشه گرفتم،رفتم معتضدی دکتر جلیلیان بود سونو کرد چیزی از سایز فولیکول نگفت فک کنم منم تخمک گذاری ندارم،وقتی شنید دیفرلین گرفتم عصبانی شد گفت میزنه همه چی داغون میکنه به دکتر کشاورزی بگید دیگه تجویز نکنه منم دیگه مطب نمیرم میرم همون معتضدی

واسم هیستروسکوپی نوشتن شنبه انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم الان منتظر جواب پاتولوژی بیمارستان هستم که برم معتضدی ببینم اینسری چی کار میکنن پریودام منظم بود چون یا ال دی میگرفتم یا مدروکسی پروژسترون 

سلام گلم خوبی؟؟ بهتری؟؟ انتقال دادی؟؟ مدتی سایت نیومدم گفتم ببینم چیکار کردی؟؟ من بعداز آمپول دیفرل ...

سلام عزیزدلم،ممنون خداروشکر خوبم

نه انتقال ندادم ۴ سری دارو گرفتم آندومترم ۳ خطی نمیشه ضخامت خوبه روز ۱۶ پریودی ۹ بود

من یه سری دیگه دیفرلین گرفتم یعنی ۲ بار میشه گرفتم،رفتم معتضدی دکتر جلیلیان بود سونو کرد چیزی از سایز فولیکول نگفت فک کنم منم تخمک گذاری ندارم،وقتی شنید دیفرلین گرفتم عصبانی شد گفت میزنه همه چی داغون میکنه به دکتر کشاورزی بگید دیگه تجویز نکنه منم دیگه مطب نمیرم میرم همون معتضدی

واسم هیستروسکوپی نوشتن شنبه انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم الان منتظر جواب پاتولوژی بیمارستان هستم که برم معتضدی ببینم اینسری چی کار میکنن پریودام منظم بود چون یا ال دی میگرفتم یا مدروکسی پروژسترون 

سلام گلم خوبی؟؟ بهتری؟؟ انتقال دادی؟؟ مدتی سایت نیومدم گفتم ببینم چیکار کردی؟؟ من بعداز آمپول دیفرل ...

تبسم جان همون روز جواب پستتو دادم نمیدونم چرا ریپلای نشد😕😕😕😕

تبسم جان همون روز جواب پستتو دادم نمیدونم چرا ریپلای نشد😕😕😕😕

سلام گلم ای وای چرا دوبار دیفرلین زدی؟؟ منم چندتا متخصص دیگه رفتم دکتر دارابی . دکتر نیازی.دکتر خاوران همشون گفتن عوارضش وحشتناکه به چ قیمتی میخوای انتقال بدی؟؟ من که دوماه پریود نشدم الانم بهم قرص اووژن که تقویتی دادن .. چوبسازم که کلا نیستن تا آخر دی ماه ... بخدا هرچی فکرشو میکنم این دکترها باعث نازایی ماها شدن ، فکر کن اون دیفرلین شش ماه تا یکسال یائسگی میاره یعنی عملا شانس طبیعی باردار شدنمون صفر میشه ... منم خیلی نگران این سه خطی بودنم هرماه سونو میدم نمیدونم باید چیکار کنیم سه خطی بشه؟؟؟ هیسترو چرا کردی گلم؟؟

راستی من نمیشه بهت درخواست دوستی بدم نمیدونم چرا😐   

سلام عزیزدلم،ممنون خداروشکر خوبم نه انتقال ندادم ۴ سری دارو گرفتم آندومترم ۳ خطی نمیشه ضخامت خوبه ر ...

شما چون پروژسترون می گرفتی پریود ساختگی داشتید فکر میکردید منظمه... وگرنه عملا تخمدان به خواب می ره 

سلام گلم ای وای چرا دوبار دیفرلین زدی؟؟ منم چندتا متخصص دیگه رفتم دکتر دارابی . دکتر نیازی.دکتر خاور ...

اگه میدونستم اینقدر بده نمیزدم آمپولو،حالا این ماه هیچ قرصی نخوردم ببینم پریود میشم یا نه،من از برج ۲ تا حالا درگیر این ۳ خطی شدن آندومتر هستم با هیچی متاسفانه درست نمیشه،بادکش کردم،کپسول فرتیل سی ام خوردم،قرص کیوتن خوردم،دارو گیاهی گرفتم،ورزش رفتم 

هیسترو واسه ۳ خطی نشدن آندومتر انجام دادم که خداروشکر مشکلی نداشتم تازه اینم خودم گفتم وگرنه کشاورزی میخواست دوباره دارو بده

سری آخر رفتم معتضدی یه خانم اومده بود شرایطش مثه من بود دکتر جلیلیان گفت یه ماه دارو نگیر،شاید بدون دارو درست شد،چند روز دیگه منم برم سونو خدا کرد بدون دارو جواب بده

سلام دوستان خوبین ،منم این دکترم که لاپاراسکوپیم کرد از آی وی اف منصرفم کرد میگه وزنتو کم کن فقط،ولی کم نمیشه،الان ده روزه لاپارا وهیسترو شدم سپتوم داشتم الان برام دستگاه آی یو دی گذاشته که رحمم دوباره نچسپه ولی من میترسم خارج رحمم تکرار بشه چون قبل آی یو دی گذاشتن اقدام داشتم از استرس خواب ندارم