2777
2789
عنوان

رسم شما چیه برای جهیزیه

4079 بازدید | 75 پست

جهیزیه رو چطور میگیرن، خانواده پسر چه چیز های باید بگیرن؟ خانواده دختر چطور.؟ الان رسم چطوره؟ در ضمن ما ترک هستیم، برای برادر من که جدیدا عقد کردن، پنج تکه است، چهار تکه گه میشه تلویزیون، یخچال، لباسشویی. سه قطعه فرش، بعلاوه سرویس چوب، احساس میکنم خییلی زیاده و داداشم به فشار میافته 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام جهازم رو خودمون خریدیم..فقط مادرشوهرم یک سرویس لحاف تشک داد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

فقط سیستم صوتی و تصویری با داماده  و فرش

بقیه رو پدر بزرگوار  دختر خانم تقبل میکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

جهیزیه همش تمام و کمال پای خانواده دختر فقط خدا نکنه کم باشه که خانواده داماد بزرگش میکنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ما هم ترکیم فک کنم سرویس چوب و وسایل الکتریکی بزرگا برعهده پسره

منم ترک ارومیه هستم..فقط تلویزیون وفرش میاره پسر..بقیه بعهده دختره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اصلش که شده برا داماد 

چرا قبول کردین؟؟؟

ما چیزی نمیگیریم ولی تلویزیون و اینه شمعدون و یه فرش با داماده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤